Γαλλία: Δέκα νεκροί, μεταξύ των οποίων 5 παιδιά, από πυρκαγιά σε κτίριο κοντά στη Λιόν

Ημερομηνία:

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γαλλία, σύμφωνα με προσωρινό απολογισμό, από πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε κτίριο κατοικιών στο Βοξ-αν-Βελέν, κοντά στη Λιόν, ανακοινώθηκε από τις περιφερειακές αρχές.

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται την ανακοίνωση των επικεφαλής της επαρχίας Ρον, ανάμεσα στους 10 νεκρούς από τη φωτιά βρίσκονται και πέντε παιδιά.

Παράλληλα τέσσερα άτομα έχουν ανασυρθεί ζωντανά αλλά η κατάσταση της υγείας τους είναι κρίσιμη ενώ άλλα 10 άτομα έχουν τραυματιστεί ελαφρύτερα – ανάμεσά τους και δύο πυροσβέστες.

Η φωτιά εκδηλώθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο στις 3:12 τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Γαλλίας) με την πρώτη εκτίμηση των πυροσβεστών να αναφέρει ότι ξεκίνησε από το ισόγειο του κτηρίου και γρήγορα εξαπλώθηκε στους υπόλοιπους ορόφους.

Από την περιφέρεια Λιόν/Ροδανού ανακοινώθηκε πως τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστά. Περίπου 170 πυροσβέστες βρίσκονται επιτόπου.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΕΕ: «Μπλόκο» στα social media για παιδιά...

Ιδιαίτερη σημασία έχει η πρόβλεψη για τις πολύ μεγάλες...

«Φρένο» στις βραχυχρόνιες μισθώσεις από την Κομισιόν...

Νέοι κανόνες από τις Βρυξέλλες για τον περιορισμό των...

ΕΕ: «Μπλόκο» στα social media για παιδιά...

Ιδιαίτερη σημασία έχει η πρόβλεψη για τις πολύ μεγάλες...

«Φρένο» στις βραχυχρόνιες μισθώσεις από την Κομισιόν...

Νέοι κανόνες από τις Βρυξέλλες για τον περιορισμό των...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 19 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Συλλυπητήρια δήλωση Λευτέρη Αυγενάκη για την απώλεια του Σήφη Μαρκογιαννάκη

«Με βαθιά συγκίνηση και ειλικρινή θλίψη αποχαιρετώ τον αγαπημένο...

Ρέθυμνο:Δ΄ Συνέδριο Βιοηθικής του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Η υπογεννητικότητα στο επίκεντρο του θεολογικού, επιστημονικού και κοινωνικού...