Γιάννης Γαβαλάκης: Γιατί θα είμαι υποψήφιος με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Ρέθυμνο – Ενεργοί Πολίτες»

Κατόπιν τιμητικής πρότασης που δέχθηκα από τον κο Σταύρο Βουρβαχάκη, επικεφαλή του συνδυασμού ‘’Ρέθυμνο-Ενεργοί Πολίτες’’ , να είμαι στο ψηφοδέλτιο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μετά από ώριμη σκέψη ,δέχτηκα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές, με σκοπό το Ρέθυμνο ,να γίνει η πόλη που οι πολίτες θα έχουν τον πρώτο λόγο σε κάθε περίπτωση.

Η μέχρι τώρα επαγγελματική μου πορεία είχε και έχει άμεση επαφή με τον κόσμο και μου έχει δώσει τη δυνατότητα μέσα από συζητήσεις να έχω μια σφαιρική άποψη για τα προβλήματα του τόπου. Στόχος μου είναι το Ρέθυμνο να γίνει ξανά η ζωντανή πόλη που ήταν στο παρελθόν, πόλη που θα είναι προορισμός για κάθε Έλληνα ή ξένο τουρίστα χωρίς να ξεχνά τις παραδόσεις της.

Το Ρέθυμνο που θα σέβεται τους πολίτες του και που η άποψη τους θα είναι η βασική προϋπόθεση σε κάθε του βήμα. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συνυποψήφιους μου και υπόσχομαι ότι μαζί με αυτούς θα κάνω τα πάντα ώστε κάθε δημότης να έχει αυτό που δικαιούται. Η τύχη μας είναι στα χεριά μας. Εμείς θα αποφασίζουμε για εμάς. Για ένα ομορφότερό και καλύτερο Ρέθυμνο τόσο για εμάς όσο και για τις επόμενες γενιές.

Με εκτίμηση

Γιάννης Γαβαλάκης

Τα σχόλια είναι κλειστά.