Γλυκά Νερά: Στενεύει ο κλοιός γύρω από τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν

Ημερομηνία:

Όλο και περισσότερο στενεύει ο κλοιός γύρω από τους δράστες της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στον σύζυγο και το 11μηνών βρέφος της, η οποία σόκαρε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η λίστα των υπόπτων ποινικών που ερευνούν οι διωκτικές αρχές για τυχόν εμπλοκή τους στη δολοφονία της Κάρολαϊν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, μικραίνει μέρα με τη μέρα.

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Παρασκευής οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατέληξαν στο πού πρέπει να στρέψουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των ερευνών. Από τις αρχικές 300 υποθέσεις που βγήκαν από τα συρτάρια και εξετάστηκαν με κάθε λεπτομέρεια κατέληξαν σε δώδεκα από αυτές. Πρόκειται για ληστείες στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 30 άτομα και διεπράχθησαν με έντονη βιαιότητα, όπως και στην περίπτωση του σπιτιού στα Γλυκά Νερά, αφού εκτός από το δολοφονία της Καρολάιν, υπενθυμίζεται ότι οι δράστες κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας.

Έτσι, οι αστυνομικοί θα δουν σε αρχικό στάδιο πόσοι από τους 30 συγκεκριμένους σκληρούς ποινικούς παραμένουν ακόμα φυλακισμένοι.

Όσοι από αυτούς είναι εκτός των σωφρονιστικών καταστημάτων θα εξεταστούν όσον αφορά το πού βρίσκονταν την ημέρα της δολοφονίας και κυρίως τις επίμαχες ώρες, από τις τρεις τα ξημερώματα της Τρίτης έως και τις έξι και μισή το πρωί της ίδιας ημέρας.

Γιατί οι δολοφόνοι δεν πάρκαραν έξω από τη μεζονέτα

Την ίδια ώρα, στα Γλυκά Νερά και την ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται οι έρευνες για το πώς προσέγγισαν οι τρεις αδίστακτοι φονιάδες τη μεζονέτα του ζευγαριού. Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας και ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή του χώρους γύρω από το σπίτι μέσα στο οποίο εκτυλίχθηκε ένα από τα πιο βίαια εγκλήματα στα αστυνομικά χρονικά της χώρας μας.

Όπως εκτιμούν, πλέον, οι αστυνομικοί, οι δράστες έφτασαν στο σπίτι πεζοί, καθώς το όχημά τους ήταν αρκετά μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Προκειμένου, δε, να μην κινήσουν την υποψία κανενός κατοίκου της αραιοκατοικημένης περιοχής -με τη στάθμευση ενός αγνώστου οχήματος στους ερημικούς δρόμους- το άφησαν σε κάποιο πολυσύχναστο σημείο. Έτσι, περπατώντας αθόρυβα κινήθηκαν μέσα από τα χωράφια και τα οικόπεδα που υπάρχουν στην περιοχή και έφτασαν στο παράθυρο του πίσω μέρος της οικίας, από όπου και εισέβαλαν κι εντός αυτής.

Αφού πραγματοποίησαν το ειδεχθές έγκλημά τους, στη συνέχεια αποχώρησαν και πάλι πεζοί. Έφτασαν στο αυτοκίνητό τους κι εξαφανίστηκαν όπως όλα δείχνουν προς περιοχή της δυτικής Αττικής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μια ακόμη προανακριτική – παρωδία απλώς θα...

Η κυβέρνηση θα πρέπει αναλογιστεί ότι το διακύβευμα είναι...

«Για τη μαμά Ρωσία» – Τι είπε...

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν όλες οι επικοινωνίες του...

Μια ακόμη προανακριτική – παρωδία απλώς θα...

Η κυβέρνηση θα πρέπει αναλογιστεί ότι το διακύβευμα είναι...

«Για τη μαμά Ρωσία» – Τι είπε...

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν όλες οι επικοινωνίες του...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Φαράγγι της Σαμαριάς: Ο λόγος που δεν άνοιξε από σήμερα

Τι υποστηρίζει ο ΟΦΥΠΕΚΑ και τι ο δήμος Σφακίων Το...

Ρέθυμνο : Μέσα στο Μάιο εγκαίνια στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι με κορυφαίες πολιτικές και αυτοδιοικητικές παρουσίες

ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ -ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ -...

Ειρηναίος Γαλανάκης:Ένας σπουδαίος ιεράρχης, μια από τις σημαντικότερες εκκλησιαστικές φυσιογνωμίες της Κρήτης

Ειρηναίος Γαλανάκης: Το ορθό και το δύσκολο Επανάσταση των συνειδήσεων Στις...

Κρήτη: Μια άκρως… χειμωνιάτικη Πρωτομαγιά!

Βροχές, ομίχλη και περιορισμένη ορατότητα σε πολλές περιοχές. Μπορεί ημερολογιακά...