Η UEFA ανοίγει δρόμους για να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα

Ημερομηνία:

Πρόθεση της UEFA είναι να παιχθεί ποδόσφαιρο και να ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα μέχρι το τέλος Ιουλίου, αφήνοντας τους τελικούς του Champions League και Europa League για τον Αύγουστο. Πρόκειται για τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης με τις με τις 55 ενώσεις – μέλη για το μέλλον του ποδοσφαίρου εν μέσω κορωνοϊού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόθεση της Συνομοσπονδίας είναι να ολοκληρωθούν κανονικά τόσο οι διοργανώσεις της, όσο και τα εγχώρια πρωταθλήματα και Κύπελλα.
Στο πλαίσιο αυτό, το ZDF αναφέρει ότι η UEFA είναι διατεθειμένη να δώσει στα μέλη της παράταση μέχρι το τέλος Ιουλίου ώστε να ολοκληρωθούν οι εγχώριες διοργανώσεις.
Μάλιστα, όσον αφορά το Champions League και το Europa League αναμένεται να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη παράταση, αφού είναι πλέον πιθανό οι τελικοί των δύο κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων να γίνουν Αύγουστο.
Πάντως, τα ματς των Εθνικών Ομάδων που ήταν να γίνουν τον Ιούνιο αναβάλλονται και δεν πρόκειται να γίνουν πριν το φθινόπωρο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σοκ στον ΟΦΗ: Κεκλεισμένων των θυρών στο...

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι...

Στο Παγκρήτιο Στάδιο η προετοιμασία κορυφαίων ξένων...

Συνολικά, 110 αθλητές και αθλήτριες βρίσκονται στο Ηράκλειο, και...

Σοκ στον ΟΦΗ: Κεκλεισμένων των θυρών στο...

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι...

Στο Παγκρήτιο Στάδιο η προετοιμασία κορυφαίων ξένων...

Συνολικά, 110 αθλητές και αθλήτριες βρίσκονται στο Ηράκλειο, και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Χορού

𝚳𝚶𝚼𝚺𝚰𝚱𝚶𝚾𝚶𝚸𝚬𝚼𝚻𝚰𝚱𝚮 𝚷𝚨𝚸𝚨𝚺𝚻𝚨𝚺𝚮 𝚺𝚻𝚮𝚴 𝚷𝚨𝚲𝚨𝚰𝚶𝚾𝛀𝚸𝚨 - 𝚷𝚨𝚪𝚱𝚶𝚺𝚳𝚰𝚨 𝚮𝚳𝚬𝚸𝚨 𝚾𝚶𝚸𝚶𝚼 Η Χορευτική...

Εκπρόσωποι του ΟΗΕ στο Δήμο Χερσονήσου ενόψει των Inter‑Agency Games 2026

Στο Δημαρχείο Χερσονήσου άρχισε και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση...