Ηράκλειο::Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την λειτουργία του νηπιαγωγείου Καρτερού στο πρώην στρατόπεδο «Μπετεινάκη»

Ημερομηνία:

Σύσκεψη παρουσία όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός προκειμένου να υπάρξει επίσπευση των διαδικασιών που προβλέπονται και να καταβληθεί προσπάθεια για την προσωρινή λειτουργία του νηπιαγωγείου Καρτερού σε προκατασκευασμένες αίθουσες, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στην έκταση του πρώην στρατοπέδου “Μπετεινάκη” που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο Ηρακλείου.

Όπως αποφασίστηκε, εντός των ημερών ομάδα έργου θα αναλάβει να προχωρήσει όλες τις γραφειοκρατικές και τεχνικές λεπτομέρειες που απαιτούνται προκειμένου μέσα στο καλοκαίρι να τοποθετηθούν οι λυόμενες αίθουσες καθώς και να λειτουργήσουν οι εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης και υδροδότησης τους, ώστε να φιλοξενηθούν, από τη νέα σχολική χρονιά, σε πρώτη φάση οι μαθητές του νηπιαγωγείου μέχρι να ολοκληρωθούν οι μελέτες που θα αφορούν τις λοιπές σχολικές μονάδες οι οποίες θα αποτελέσουν το σχολικό συγκρότημα που θα δημιουργηθεί εκεί. Η σύσκεψη διεκόπη για τη 10η Μαΐου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Γιάννης Αναστασάκης, η Αντιδήμαρχος παιδείας και πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Στέλα Αρχοντάκη -Καλογεράκη, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας Μανόλης Βασιλάκης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ευγενία Στυλιανού καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της πολεοδομίας, της τεχνικής υπηρεσίας, της δημοτικής περιουσίας και της ΔΕΠΑΝΑΛ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Εικόνες πολέμου στο Ηράκλειο τη νύχτα...

Εικόνες καταστροφής από τις «φουνάρες» (ένα πασχαλινό έθιμο, μια...

Η SKY express μετέφερε και φέτος το...

Το Άγιο Φως έφτασε στον Διεθνή Aερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος...

Κρήτη: Εικόνες πολέμου στο Ηράκλειο τη νύχτα...

Εικόνες καταστροφής από τις «φουνάρες» (ένα πασχαλινό έθιμο, μια...

Η SKY express μετέφερε και φέτος το...

Το Άγιο Φως έφτασε στον Διεθνή Aερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το Poseidonion Grand Hotel υποδέχεται τη νέα σεζόν, ανανεώνοντας την εμπειρία φιλοξενίας στις Σπέτσες

Το εμβληματικό ξενοδοχείο προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία πασχαλινής κατάνυξης...

Ρέθυμνο: Παιδάκι 10 ετών έπεσε σε πηγάδι!

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στο...