Ηράκλειο:Επιστολή Αυγενάκη σε Μπούμπκα

Ημερομηνία:

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού καλύπτει όλα τα έξοδα διαμονής και διατροφής της Ουκρανικής αποστολής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων, που ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαΐου στο Ηράκλειο, προκειμένου να καταστεί εφικτή η συμμετοχή της.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Ουκρανικής Ολυμπιακής Επιτροπής και θρύλο του παγκόσμιου κλασσικού αθλητισμού, Σεργκέι Μπούμπκα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αποδέχεται το αίτημά του για οικονομική στήριξη και τονίζει ότι είναι «το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Στεκόμαστε στο πλευρό σας και εκφράζουμε έμπρακτα την πλήρη συμπαράστασή μας στο σκληρά δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό».

Ολόκληρη η επιστολή του κ. Αυγενάκη:

«Αγαπητέ πρόεδρε, Sergey Bubka,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λάβαμε γνώση του αιτήματός σας για οικονομική στήριξη της Ουκρανικής αποστολής η οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων, που θα διεξαχθεί από 2-10 Μαΐου 2022 στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα σας, η Χώρα μας και ιδιαίτερα το Υφυπουργείο Αθλητισμού, θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και διατροφής της Ουκρανικής αποστολής.

Η οικονομική στήριξη της αποστολής σας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Στεκόμαστε στο πλευρό σας και εκφράζουμε έμπρακτα την πλήρη συμπαράστασή μας στο σκληρά δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.

Η Ελλάδα, η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων και των Ολυμπιακών Αρχών, η κοιτίδα του αθλητικού ιδεώδες, παραμένει αταλάντευτα σθεναρός θεματοφύλακας και υποστηρικτής των αρχών του Ολυμπισμού. Και στον πυρήνα της Ολυμπιακής ιδέας βρίσκεται, βεβαίως, η ειρηνική συνύπαρξη και η συνεργασία μεταξύ των λαών!
Ο Ολυμπισμός είναι αυτός που καταδεικνύει ότι η ειρήνη, η αλληλεγγύη, το ευ αγωνίζεσθαι και η ευγενής άμιλλα είναι απαραίτητα συστατικά για τις κοινωνίες που θέλουμε να έχουμε.

Τέλος, σας δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα στην Ουκρανική αποστολή, προκειμένου να παρέχουμε την στήριξή μας σε οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Με εκτίμηση»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνελήφθη αλλοδαπός στο Ηράκλειο σε βάρος του...

Επιπλέον σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών. Συνελήφθη,...

Ακροάσεις για θεατρική συμπαραγωγή με την Κάρμεν...

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, αναζητά επαγγελματίες ηθοποιούς –...

Συνελήφθη αλλοδαπός στο Ηράκλειο σε βάρος του...

Επιπλέον σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών. Συνελήφθη,...

Ακροάσεις για θεατρική συμπαραγωγή με την Κάρμεν...

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, αναζητά επαγγελματίες ηθοποιούς –...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

H SENATUS από την Κρήτη με νέα Αντιπροσωπεία στην Αττική

Η SENATUS πρωτοπόρος και πολυβραβευμένη, αποδεικνύει έμπρακτα από το...

ΧΑΝΙΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη 2 αλλοδαπών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών...

Στοχευμένες επιχειρησιακές δράσεις τροχονομικών ελέγχων πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά

Ελέγχθηκαν -600- οχήματα και βεβαιώθηκαν -182- παραβάσεις για τις...

Αλεξανδρούπολη: Το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση κατασκοπείας – Η ΕΥΠ γνώριζε τον ρόλο του 52χρονου στρατολογητή

Ο 59χρονος που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη αντιμετωπίζει την κατηγορία...