Ηράκλειο: Έρχεται νέα λαϊκή του Σαββάτου

Ηράκλειο: Έρχεται νέα λαϊκή του Σαββάτου – Που θα πραγματοποιείται

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη λειτουργία της νέας λαϊκής αγοράς του Σαββάτου στο Ηράκλειου.

Από το ερχόμενο Σάββατο 10 Οκτωβρίου, στον δρόμο του Παγκρητίου Σταδίου στην οδό Μητσοτάκη θα πραγματοποιείται νέα παράλληλη λαϊκή αγορά, χωρίς να σταματά τη λειτουργία της η λαϊκή αγορά στις Πατέλες στο οικόπεδο Λυδάκη.

Οι παράλληλες λαϊκές αγορές εφαρμόζονται με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού.

«Τόσο ο δήμαρχος Ηρακλείου όσο και όλες οι δημοτικές παρατάξεις συμφώνησαν για τη νέα λαϊκή. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω, πετάμε τα προϊόντα μας. Επίσης πρέπει η απόσταση των πάγκων να μειωθεί στα τρία μέτρα από τα πέντε. Την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε ραντεβού με τον υπουργό και θα το ζητήσουμε αυτό» είπε στο Creta24 ο Πρόεδρος των Παραγωγών Λαϊκών Αγορών του Νομού Ηρακλείου Παντελής Παπαδάκης.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος των Εμπόρων Γιώργος Μπαχλιτζακής έκανε λόγο για έναν εμπορικό δρόμο και η παρουσία της λαϊκής αγοράς δεν θα δημιουργήσει προβλήματα.

«Θα είναι μια λαϊκή πολύ δυναμική σε αριθμό εμπόρων και παραγωγών καθώς θα συνδέουμε τον Δήμο Ηρακλείου με τον Δήμο Μαλεβιζίου» ανέφερε χαρακτηριστικά.https://creta24.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.