Ηράκλειο:‘’ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ alla breve’’ – Εξαντλήθηκαν τα δελτία εισόδου και για τις δυο παραστάσεις

Ημερομηνία:

ΠΣΚΗ – Καλοκαίρι 2021: Με το κοινό ξανά!

‘’ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ alla breve’’, Βασιλιάς της Κρήτης
του Wolfgang Amadeus Mozart

Εξαντλήθηκαν τα δελτία εισόδου και για τις δυο παραστάσεις του Ηρακλείου, καθώς και για την παράσταση των Αρχανών – Λίγες θέσεις παραμένουν ακόμα διαθέσιμες για Χερσόνησο, Άγιο Νικόλαο και Ρέθυμνο

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, σε συμπαραγωγή με το Λυρικό Θέατρο Teatro Grattacielo της Νέας Υόρκης και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, παρουσιάζει σε πρωτοποριακή μορφή alla breve (εν συντομία), την όπερα Ιδομενέας, Βασιλιάς της Κρήτης του Wolfgang Amadeus Mozart, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Μια υπέροχη όπερα που αντλεί το θέμα της από την ιστορία του νησιού, με ένα διεθνές καστ βραβευμένων νέων λυρικών τραγουδιστών από όλο τον κόσμο, η οποία θα παρουσιαστεί σε επτά συνεχόμενες παραστάσεις σε εμβληματικούς ανοιχτούς χώρους της Κρήτης, σε Ηράκλειο, Αρχάνες, Ρέθυμνο, Χανιά, Άγιο Νικόλαο και Χερσόνησο.

Τα δελτία δωρεάν εισόδου έχουν ήδη εξαντληθεί για τις δυο παραστάσεις του Ηρακλείου, καθώς και για την παράσταση των Αρχανών, ενώ παραμένουν διαθέσιμα για το Ρέθυμνο (Τετάρτη 21/7 στον αύλειο χώρο του Παλαιοντολογικού Μουσείου), τον Άγιο Νικόλαο (Παρασκευή 23/7, στο θερινό κινηματογράφο Χριστίνα) και την Χερσόνησο (Σάββατο 24/7 στον κινηματογράφο του Creta Maris). Το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από το βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 21:00) και από το viva.gr ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.viva.gr/tickets/opera/pollaploi-horoi/idomeneas/. Στα Χανιά, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση στον χώρο της παράστασης, στο Ενετικό Λιμάνι, ενώ σε όλες τις εκδηλώσεις του ΠΣΚΗ, εφαρμόζονται τα ισχύοντα μέτρα προστασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φημισμένη όπερα Ιδομενέας, Βασιλιάς της Κρήτης του Wolfgang Amadeus Mozart, θα παρουσιαστεί σε πλήρη μορφή την ερχόμενη χειμερινή καλλιτεχνική περίοδο 2021 – 2022, στην Αίθουσα ‘’Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού’’ του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Εικόνες πολέμου στο Ηράκλειο τη νύχτα...

Εικόνες καταστροφής από τις «φουνάρες» (ένα πασχαλινό έθιμο, μια...

Η SKY express μετέφερε και φέτος το...

Το Άγιο Φως έφτασε στον Διεθνή Aερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος...

Κρήτη: Εικόνες πολέμου στο Ηράκλειο τη νύχτα...

Εικόνες καταστροφής από τις «φουνάρες» (ένα πασχαλινό έθιμο, μια...

Η SKY express μετέφερε και φέτος το...

Το Άγιο Φως έφτασε στον Διεθνή Aερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης Σινά: Το αρχαιότερο μοναστήρι του κόσμου

Με αφορμή την εντυπωσιακή έκδοση «St Catherine’s Monastery: Behind...

Εορτολόγιο 13 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα του Πάσχα

Σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, 13 Απριλίου, σύμφωνα με το...

Από τα ρεκόρ στην αντοχή: Το νέο στοίχημα του ελληνικού Τουρισμού

–Η επόμενη μέρα δεν θα κριθεί από τους αριθμούς...