Ηράκλειο:Κοντά στους δημότες που διαβιούν στους οικίσκους του Αρκαλοχωρίου ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης

Ημερομηνία:

Κοντά στους δημότες που διαβιούν στους οικίσκους του Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας βρέθηκαν ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης και οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Αραβιάκης, Στέλιος Καλομοίρης και Γιάννης Διακάκης.

Η σημερινή επίσκεψη, είχε συμβολικό όσο και ουσιαστικό χαρακτήρα, μιας και ο Δήμαρχος είχε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να βρεθεί κοντά τους σεισμόπληκτους συνδημότες του, να ανταλλάξει ευχές, αλλά και να συζητήσει μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα τους.

Μέσα από τις εγκάρδιες συνομιλίες του Δημάρχου με τους κατοίκους αυτό που επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά είναι ότι υπάρχει σύμπνοια απόψεων, αλληλοκατανόηση και αισιοδοξία πως το 2023 θα είναι μια χρονιά, ορόσημο για την επαναφορά του Δήμου και των σεισμόπληκτων δημοτών, σε τροχιά ομαλότητας.

«Τα προβλήματα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας είναι σοβαρά και απαιτούν άμεσης διευθέτησης, με την άμεση υλοποίηση των δεσμεύσεων της Πολιτείας. Από τη μεριά του Δήμου υπάρχει ξεκάθαρος βραχυπρόθεσμος και μακροπρόθεσμος σχεδιασμός, ξεκάθαρα αιτήματα, σύμπνοια απόψεων και κοινή βούληση προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί, το νέο έτος, προς όφελος των κατοίκων του Δήμου μας. Εύχομαι η έλευση του 2023 να είναι η χρονιά που ο σεισμός θα ανήκει πλέον στο παρελθόν και όλος ο Δήμος θα μπει σε τροχιά κανονικότητας», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Κρήτη: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες...

Υπάρχουν σπίτια που έχουν πάρει κλίση και ο κόσμος...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Κρήτη: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες...

Υπάρχουν σπίτια που έχουν πάρει κλίση και ο κόσμος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...