Ηράκλειο:Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών

Σήμερα, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, σε μια σεμνή τελετή ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών, παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Καθηγητή κ. Γεώργιου Μ. Κοντάκη, Αντιπρυτάνεων, Κοσμητόρων, Προέδρων Τμημάτων, Καθηγητών/τριών, της Προϊσταμένης Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, εργαζομένων και φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κ.κ. Ευγένιος ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους να έχουν υγεία και καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά. Στη συνέχεια, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο για την υψηλή παρουσία του, αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος και ευχήθηκε καταλλήλως για μια δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά.
Με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, εκ μέρους του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ο κ. Χαράλαμπος Φραγκιαδάκης και η κ. Πόπη Αυγενάκη, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Αλέξης Καλοκαιρινός, ο Πρόεδρος Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης, ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου, ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Γεώργιος Χαλκιαδάκης, ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Στυλιανός Κτενιαδάκης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Αλέξανδρος Πατριανάκος, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιος Βοργιάς και άλλοι επίσημοι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.