Ηράκλειο:Ο Λευτέρης Αυγενάκης στον 7ο Περίπατο ΄΄Ευ ζω με τον Καρκίνο΄΄

Ο Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ 7ΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ “ΕΥ ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Στήριξε ενεργά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τη σημερινή πρωτοβουλία του Συλλόγου Στήριξης Ασθενών με Νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον καρκίνο», στο κέντρο του Ηρακλείου, για ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Μαζί του ήταν ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός και ο Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης.

“Είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Οι εγκαταστάσεις μας είναι στη διάθεση σας. Η πρόληψη είναι στο χέρι μας”, τόνισε ο κ. Αυγενάκης συγχαίροντας την πρόεδρο του Συλλόγου, Καίτη Κουναλάκη και τα μέλη του Δ.Σ., για την συνεχή και ενεργή δράση τους.

Εδώ η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:
https://www.facebook.com/avgenakis.gr/posts/pfbid02isefSeeCBeG4A4LTzS1sSvJg67ZdBy2PceE5SMTQ2faAXqtYC6Z4m93VMnk9uSYLl

“ΗΡΑΚΛΕΙΟ – 7ος Περίπατος “Ευ Ζω με τον Καρκίνο”

Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στην ενημέρωση του πληθυσμού σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Και σήμερα βρεθήκαμε όλοι μαζί στο κέντρο της πόλης μας για να μεταδώσουμε αυτό το μήνυμα σε όλους τους πολίτες του Ηρακλείου.

Στηρίζουμε έμπρακτα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Οι εγκαταστάσεις μας είναι στη διάθεση σας!
Η πρόληψη είναι στο χέρι μας.

Την δράση υποστήριξαν με την παρουσία τους ο Ολυμπιονίκης μας, Νίκος Κακλαμανάκης, ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Παύλος Μπαριτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Γιώργος Πιτσούλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Γεωργία Μηλάκη και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ρένα Παπαδάκη – Σκαλίδη.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Συλλόγου Στήριξης Ασθενών με Νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον καρκίνο», Καίτη Κουναλάκη και στα μέλη του Δ.Σ., για την συνεχή και ενεργή δράση τους, καθώς και στους εθελοντές και όλους όσοι συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση της εν λόγω δράσης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.