Ηράκλειο:Στο Μαλεβίζι το FINAL 4 του κυπέλλου ΕΠΣΗ

Ημερομηνία:

Συνάντηση Δημάρχου Μαλεβιζίου Μεν. Μποκέα με τον Νίκο Τζώρτζογλου
Να αποτελέσει το FINAL 4 του κυπέλλου ΕΠΣΗ μία γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου, έθεσε ως στόχο ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου Νίκο Τζωρτζογλου.

Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις Πέμπτη 14 Απριλίου, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 του μήνα στο γήπεδο του Κρουσώνα. Την Παρασκευή 15 Απριλίου έχουν προγραμματιστεί μία σειρά από αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη στο Γάζι.

Στη συνάντηση το παρών έδωσαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα Αθλητισμού Νίκος Πατραμάνης, και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΣΗ Βαγγέλης Πετούσης.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου συμμετείχε στην κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών των ημιτελικών στον Κρουσώνα παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων που συμμετέχουν.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέες προφυλακίσεις στο κύκλωμα εκμετάλλευσης ανθρώπων στο...

Μετά τις απολογίες τους σήμερα, δύο ακόμη Πακιστανοί που...

Κρήτη: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στο...

Ο Σύλλογος Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, με τη στήριξη της...

Νέες προφυλακίσεις στο κύκλωμα εκμετάλλευσης ανθρώπων στο...

Μετά τις απολογίες τους σήμερα, δύο ακόμη Πακιστανοί που...

Κρήτη: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στο...

Ο Σύλλογος Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, με τη στήριξη της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 23 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Τουρισμός: «Φρέναραν» οι κρατήσεις τον Απρίλιο, έκρηξη τον Μάιο

Στη δίνη του πολέμου στη Μέση Ανατολή βρίσκεται ο...