Στο Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Δειλινών ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Το κέφι σας μας δίνει και εμάς δύναμη»

Το Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας ΚΕΚΟΙ.Φ.Α.Π.Η. Δειλινών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, για να συζητήσει και να ανταλλάξει ευχές με τα μέλη της Δομής και τους εργαζόμενους.

Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Γιώργο Τσαγκαράκη και τον Πρόεδρο της 3ης Τοπικής Κοινότητας Γιάννη Βάμβουκα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου βοήθησε και στην διανομή των Πασχαλινών δώρων που είχαν ετοιμάσει τα ίδια τα μέλη του ΚΕΚΟΙ.Φ.Α.Π.Η. και σε δήλωσή του τόνισε: «Είμαστε μεγάλη παρέα εδώ! Αυτή η συνοικία έχει την δικιά της ιστορία, την δικιά της ιστορικότητα, τα δικά της χαρακτηριστικά. Σας βλέπω ακμαίες και ακμαίους και με καλή διάθεση. Χαίρομαι που βλέπετε αυτόν τον χώρο ως χώρο δραστηριότητας. Είσαστε ενεργοί άνθρωποι. Έχετε ενέργεια κι ένα μέρος αυτής της ενέργειας το βάζετε εδώ, σε αυτό το περιβάλλον. Το κέφι σας μας δίνει και εμάς δύναμη. Παίρνω κι εγώ ενέργεια από εσάς για να συνεχίσω.» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ηρακλείου.

Τα μέλη του ΚΕΚΟΙ.Φ.Α.Π.Η. Δειλινών έδωσαν στον Δήμαρχο μια μεγάλη Πασχαλινή κουλούρα, μια λαμπάδα και μια κάρτα ευχών που είχαν τα ίδια δημιουργήσει, αλλά και κόκκινα Πασχαλινά αυγά που είχαν βάψει.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Κρήτη: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες...

Υπάρχουν σπίτια που έχουν πάρει κλίση και ο κόσμος...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Κρήτη: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες...

Υπάρχουν σπίτια που έχουν πάρει κλίση και ο κόσμος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...