«Κεραυνοί» Ελ Αραμπί και Βρουσάι για τη διαιτησία

Την οργή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού προκάλεσε η διαιτησία του Εσθονού, Κρίστο Τόβερ, στο παιχνίδι με την Φράιμπουργκ (1-1). Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις που έκαναν οι Ελ Αραμπί και Μάριος Βρουσάι μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ο διεθνής άσος τόνισε ότι ο διαιτητής έπαιξε μεγάλο ρόλο και με τα σφυρίγματά του αποπροσανατόλισε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. «Ο διαιτητής έπαιξε μεγάλο ρόλο με κάποια σφυρίγματα σε κόρνερ, πλάγια και κάρτες. Προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, αλλά αποπροσανατολιστήκαμε από τα σφυρίγματα», ανέφερε.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμη ένα γκολ. Ο διαιτητής έπαιξε μεγάλο ρόλο με κάποια σφυρίγματα σε κόρνερ, πλάγια και κάρτες. Προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, αλλά αποπροσανατολιστήκαμε από τα σφυρίγματα. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Μία νίκη θα μας έδινε περισσότερο αυτοπεποίθηση. Για 70 περίπου λεπτά ήμασταν καλοί, αλλά μετά η κούραση και τα σφυρίγματα έπαιξαν τον ρόλο τους. Στόχος μας τώρα το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Στη διαιτησία του Κρίστο Τόβερ στάθηκε και ο Ελ Αραμπί, ο οποίος τόνισε ότι Εσθονός ρέφερι έπρεπε να είχε πάρει καλύτερες αποφάσεις, σε κάποιες κρίσιμες φάσεις, που καθόρισαν την εξέλιξη της αναμέτρησης.

«Είμαι απογοητευμένος, δικαιούμασταν τη νίκη παίξαμε πολύ καλά. Το γκολ αυτό είναι δύσκολο να το δεχτείς. Είμαστε απογοητευμένοι όμως και από τη διαιτησία καθώς μπορούσε να πάρει καλύτερες αποφάσεις, σε κάποιες φάσεις. Φάνηκε η βελτίωση μας, κρατήσαμε μέχρι σχεδόν το τέλος, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον με αυτό τον τρόπο θα πάμε μπροστά».

Τα σχόλια είναι κλειστά.