ΚΚΕ για τη φωτιά σε προσφυγική δομή στη Λέσβο: Προβοκατόρικη δράση ακροδεξιών

Ημερομηνία:

Η νέα φωτιά σε εγκαταστάσεις ΜΚΟ, στην περιοχή του Καρά Τεπέ, έχει έντονη οσμή προβοκάτσιας. Έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά γεγονότων, όπως η φωτιά εγκαταστάσεων στη Συκαμιά και τις επιθέσεις κατά εργαζομένων σε ΜΚΟ, που φανερώνουν την ύπαρξη σχεδίου το οποίο υλοποιούν με τη δράση τους ακροδεξιές ομάδες.

Ο στόχος τους δεν είναι να σταματήσει η εμπλοκή των ΜΚΟ στο προσφυγικό, εφόσον η εμπλοκή τους αποτελεί επιλογή της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων, αλλά οι χιλιάδες εγκλωβισμένοι πρόσφυγες και μετανάστες που διαβιώνουν στις γνωστές άθλιες συνθήκες. Επιδιώκουν να δημιουργήσουν συνθήκες απόγνωσης και εκρηκτικές καταστάσεις, ώστε να διευκολυνθούν οι αντιδραστικοί σχεδιασμοί της κυβέρνησης και της ΕΕ και να επιβάλλουν τη δημιουργία των νέων κλειστών hot spot στη Λέσβο και στα άλλα νησιά του Αιγαίου, ακόμα και σε ξερονήσια.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης, που ανέχεται την προβοκατόρικη και ύποπτη δράση των ακροδεξιών – ρατσιστικών ομάδων, είναι μεγάλες.
Ο σχεδιασμός να γίνουν τα νησιά του Αιγαίου οι μεγάλες φυλακές της ΕΕ δεν πρέπει να περάσει. Ο λαός των νησιών μπορεί και πάλι να τον σταματήσει με την αγωνιστική του δράση, καταδικάζοντας κάθε αντιδραστική φωνή και δράση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,4 εκατ. ευρώ...

Κέρδη άνω των 3,4 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,4 εκατ. ευρώ...

Κέρδη άνω των 3,4 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related