Κοροναϊός : 16 νέα κρούσματα – Τα μισά στην Ξάνθη

Ημερομηνία:

Δεκαέξι νέα κρούσματα του κοροναϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε την Τρίτη ο ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα 16 νέα κρούσματα, τα 8 καταγράφηκαν στην Ξάνθη: τα πέντε στη Μύκη εκ των οποίων τα δύο στον Εχίνο, ενώ τρεις καταγράφηκαν στο δήμο Ξάνθης.

Επιπλέον, ένα κρούσμα καταγράφηκε στη Ροδόπη, δύο στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, δύο στην Αθήνα και ένα στην Έδεσσα. Καταγράφηκαν επίσης δύο εισαγόμενα κρούσματα τα οποία εντοπίστηκαν στον Προμαχώνα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3302, εκ των οποίων το 55.0% άνδρες αφορά άνδρες.

728 (22.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1844 (55.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Στα θετικά συγκαταλέγεται η μείωση των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, καθώς ο αριθμός τους ανέρχεται σε μόλις οκτώ. Η διάμεση ηλικία τους είναι 61 ετών. 1 (12.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 118 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 190 θανάτους συνολικά στη χώρα. 60 (31.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μ. Φαλαλάκη: Από το Ινστιτούτο Αστροφυσικής του...

Η ερευνήτρια, που ξεκίνησε από το Τμήμα Φυσικής του...

Τέμπη: Εντολή για εκταφές εννέα θυμάτων μέχρι...

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας η Εισαγγελέας Πρωτοδικών...

Μ. Φαλαλάκη: Από το Ινστιτούτο Αστροφυσικής του...

Η ερευνήτρια, που ξεκίνησε από το Τμήμα Φυσικής του...

Τέμπη: Εντολή για εκταφές εννέα θυμάτων μέχρι...

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας η Εισαγγελέας Πρωτοδικών...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related