Κώστας Καραπαπάς – Δύο μέτρα και δύο σταθμά στις κυβερνητικές αποφάσεις για τα θεάματα

Ημερομηνία:

«Εμείς έχουμε απόλυτο σεβασμό σε αυτό που συμβαίνει και ο λόγος που υπάρχει μια αντίδραση από το χώρο του ποδοσφαίρου έχει να κάνει με το ότι τηρούνται “δυο μέτρα και δύο σταθμά” για τα θεάματα» σημείωσε ο κ. Καραπαπάς.

«Τα μέτρα για τα θεάματα, εμείς στο χώρο του ποδοσφαίρου, τα βρίσκουμε παράλογα» τόνισε ο αντιπρόεδρος και επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προσθέτοντας ότι «κανείς δεν έχει εξηγήσει από την κυβέρνηση πώς γίνεται ένας ανοιχτός χώρος όπως τα γήπεδα, με μόνο εμβολιασμένους φιλάθλους να κλείνει και την ίδια ώρα να μένουν ανοιχτοί κλειστοί χώροι μεγάλοι συνωστισμού».

«Εμείς τα πρωτόκολλα τα τηρούμε αυστηρά και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δύο χρόνια τώρα δεν έχει τιμωρηθεί καμία ομάδα» συμπλήρωσε ο Κώστας Καραπαπάς, υπογραμμίζοντας ότι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταδίδονται από κλειστές τηλεοπτικές πλατφόρμες και αναγκαστικά οι φίλαθλοι θα επιλέξουν κλειστούς χώρους ή σπίτια για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

«Η κυβέρνηση καλεί τις ΠΑΕ να διαλέξουν 1.000 ανθρώπους, αριθμός που κανείς μας δεν έχει καταλάβει από που προκύπτει. Πως θα γίνει αυτό μέσα από τα 15.000 διαρκείας που έχει ο Ολυμπιακός; Οι ομάδες δεν έχουν τρόπο και μηχανισμό για να κάνουν κάτι τέτοιο» πρόσθεσε ο κ. Καραπαπάς, υπογραμμίζοντας πως «τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά, δεν θέλουμε να αισθανόμαστε ότι οι φίλαθλοι είναι μια κατώτερη κατηγορία».

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σκάφος της Frontex στο οποίο επέβαινε η...

Στο σημείο μεταβαίνει ομάδα του ΕΚΑΒ με ελικόπτερο Super...

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στο 83ο Διεθνές...

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 3 μέχρι τις...

Σκάφος της Frontex στο οποίο επέβαινε η...

Στο σημείο μεταβαίνει ομάδα του ΕΚΑΒ με ελικόπτερο Super...

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στο 83ο Διεθνές...

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 3 μέχρι τις...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στο 83ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 3 μέχρι τις...

Ελεύθεροι με… όρους οι 6 κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης

Μετά την απολογία τους. Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν το...

Ισχυρή γέφυρα συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας

Υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων...