Κρήτη: Αυτός είναι ο Γερμανός που αγνοείται στο φαράγγι Σαμαριάς

Ημερομηνία:

Άκαρπες οι έρευνες για τον 21χρονο Γερμανό – Έκκληση από την αδερφή του

Παρά τις εντατικές προσπάθειες, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 21χρονου Γερμανού που εξαφανίστηκε στο φαράγγι της Σαμαριάς παραμένουν χωρίς αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή, η αδερφή του αγνοούμενου, Τερέζα, απευθύνει δημόσια έκκληση μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας όποιον διαθέτει πληροφορίες για την εξαφάνιση του αδελφού της να επικοινωνήσει άμεσα.

Στην ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει:

«Γεια σας, το όνομά μου είναι Τερέζα και αναζητώ τον αδελφό μου, Γιοχάν Βίλιαμς. Αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης. Η αστυνομία, η πυροσβεστική και η ορειβατικ΄γ διάσωση τον αναζητούν ήδη. Σήμερα είναι η πέμπτη ημέρα που αγνοείται, επομένως είναι εξαιρετικά σημαντικό να τον βρούμε το συντομότερο δυνατό. Δεδομένου ότι η περιοχή όπου μπορεί να βρίσκεται είναι αρκετά μεγάλη, κάθε επιπλέον βοήθεια στην έρευνα αποτελεί μεγάλη υποστήριξη.

Η τελευταία γνωστή τοποθεσία του Γιοχάν είναι η εξής:

Συντεταγμένες: 35.27245, 23.93997 (Ζουμ: 15)

Μου έστειλε αυτή την τοποθεσία στις 17:34 και μου είπε ότι ανέβαινε. Υποθέτω ότι εννοούσε πως κατευθυνόταν προς την κορυφή του όρους Γκίγκαλος. Δύο ώρες αργότερα, στις 19:40, μου είπε ότι όλα ήταν καλά. Πιθανώς βρισκόταν στην κορυφή του Γκίγκαλου εκείνη την ώρα. Επομένως, ίσως κάτι του συνέβη κατά την επιστροφή του προς το πάρκινγκ.

Προσπάθησα να ανακατασκευάσω τις διαδρομές που θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει, χρησιμοποιώντας την ίδια εφαρμογή που χρησιμοποιεί για να προετοιμάζει τις διαδρομές του.

Οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια είναι πολύτιμη».

Η Τερέζα παραθέτει και την τελευταία γνωστή τοποθεσία του αδερφού της, σύμφωνα με τις πληροφορίες που της έστειλε ο ίδιος στις 17:34, όταν ανέφερε ότι «ανεβαίνει», πιθανώς προς την κορυφή του όρους Γκίγκαλος.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, στις 19:40, έστειλε μήνυμα λέγοντας ότι «όλα είναι καλά». Από εκείνο το σημείο και μετά, τα ίχνη του χάνονται, με την αδερφή του να υποθέτει ότι κάτι μπορεί να του συνέβη κατά την επιστροφή του προς το πάρκινγκ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Προσλήψεις 29 ειδικευόμενων νοσηλευτών στα νοσοκομεία της...

– Όλες οι λεπτομέρειες για τις αιτήσεις και τις...

Φεύγουν από τα ξενοδοχεία οι Ισραηλινοί τουρίστες...

Λόγω της αβεβαιότητας οι Ισραηλινοί τουρίστες αποχώρησαν από τα...

Προσλήψεις 29 ειδικευόμενων νοσηλευτών στα νοσοκομεία της...

– Όλες οι λεπτομέρειες για τις αιτήσεις και τις...

Φεύγουν από τα ξενοδοχεία οι Ισραηλινοί τουρίστες...

Λόγω της αβεβαιότητας οι Ισραηλινοί τουρίστες αποχώρησαν από τα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

To πλήγμα για τον ελληνικό τουρισμό από την αναταραχή στο Ισραήλ

Γεωπολιτική αστάθεια στην ανατολική Μεσόγειο, που θα έχει αντίκτυπο...

Μέση Ανατολή: Σήματα Ιράν σε Ισραήλ και ΗΠΑ μέσω τρίτων για αποκλιμάκωση

Το Ιράν φέρεται να έστειλε μηνύματα στο Ισραήλ και...

Οι επιχειρηματικές επιπτώσεις της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν στην Ελληνική Οικονομία

Η κατάσταση επηρεάζει αρνητικά τόσο την παγκόσμια οικονομία όσο...

Προσλήψεις 29 ειδικευόμενων νοσηλευτών στα νοσοκομεία της Κρήτης

– Όλες οι λεπτομέρειες για τις αιτήσεις και τις...