Η Κρήτη στο επίκεντρο: Υπουργοί, γενικοί γραμματείς και ο Νίκος Ανδρουλάκης στην Κρήτη – Εν αναμονή της άφιξης του Πρωθυπουργού

Ημερομηνία:

Ο πρωθυπουργός την Παρασκευή στην Κρήτη – Υπουργοί και δέκα γενικοί γραμματείς θα καταφτάσουν στο νησί την προσεχή Πέμπτη – Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στην Κρήτη
Πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο αναμένεται να καταφθάσει στην Κρήτη τις επόμενες ημέρες, λίγο πριν την άφιξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την Παρασκευή 9 Μαΐου, για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του έργου του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, στο νησί θα βρεθούν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Τσιάρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, καθώς και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος. Παράλληλα, αναμένεται η παρουσία δέκα γενικών γραμματέων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να παραστεί και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης, σε κομματική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου. Το ίδιο ισχύει και για τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Αθανάσιο Κοντογιώργη, που ενδέχεται να δώσει το «παρών» στην ίδια εκδήλωση.

Στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, το κυβερνητικό κλιμάκιο αναμένεται να παραστεί σε συνάντηση στο Επιμελητήριο Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με εκπροσώπους τοπικών φορέων και παραγωγικών τάξεων. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιούν οι υπουργοί και γενικοί γραμματείς ενόψει της επίσημης παρουσίας του Πρωθυπουργού στο νησί και της προώθησης σημαντικών αναπτυξιακών έργων για την περιοχή.

Στην Κρήτη ο Νίκος Ανδρουλάκης
Παράλληλα, τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, με στόχο την πολιτική παρουσία και επικοινωνία με τους πολίτες, σε μια περίοδο ιδιαίτερης σημασίας για το νησί.

Πιο συγκεκριμένα αναφορικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Νίκο Ανδρουλάκη, και την επίσκεψή του στο νησί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την Παρασκευή ενδέχερται να επισκεφτεί τα Χανιά, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα βρίσκεται στο Ηράκλειο. Κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, τη Δευτέρα ο κ. Ανδρουλάκης ενδέχεται να μεταβεί στο Λασίθι.

Η επίσκεψη Μητσοτάκη και τα έργα πνοής
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Ηράκλειο το πρωί της Παρασκευής 9 Μαΐου, όπου θα παραστεί στην τελετή υπογραφής της σύμβασης παραχώρησης του τμήματος Ηράκλειο – Χανιά του ΒΟΑΚ, σε συνεργασία με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Φράγμα Πλακιώτισσας, στον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, όπου αναμένεται να ανακοινώσει τη χρηματοδότηση για την κατασκευή των αρδευτικών δικτύων της περιοχής.

Ισχυρό πολιτικό μήνυμα στο Λασίθι
Η παρουσία πλήθους υπουργών και κυβερνητικών στελεχών στο Λασίθι, την Πέμπτη 8 Μαΐου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και αναπτυξιακή σημασία, ενόψει της επίσημης έναρξης ενός από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής της χώρας, του ΒΟΑΚ.

Οι υπουργοί αναμένεται να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και αρχές, ενισχύοντας τον συμβολισμό και τη δυναμική της κυβερνητικής παρουσίας στην Κρήτη, λίγο πριν από την τελετή υπογραφής.https://www.neakriti.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τα παιδιά έμαθαν για τα κρητικά βότανα...

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Τα βότανα στη ΖΩΗ...

Ρήξη: «Η κυβέρνηση παρανομεί και αλλοιώνει μονομερώς...

Σκληρή απάντηση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της...

Τα παιδιά έμαθαν για τα κρητικά βότανα...

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Τα βότανα στη ΖΩΗ...

Ρήξη: «Η κυβέρνηση παρανομεί και αλλοιώνει μονομερώς...

Σκληρή απάντηση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μακροζωία: Δεν είναι θέμα γονιδίων αλλά συνηθειών – Ποτέ δεν αργά για δράση!

Η προσδοκώμενη διάρκεια ζωής δεν είναι γραμμένη στα γονίδιά...

Κτηματολογικά γραφεία: Bαριές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας στους συλληφθέντες

Οι κατηγορούμενοι υπάλληλοι κτηματολογικών γραφείων αναλάμβαναν έναντι αμοιβής την...

Τα παιδιά έμαθαν για τα κρητικά βότανα και μαγείρεψαν με αυτά

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Τα βότανα στη ΖΩΗ...