Κρήτη:Ο Καθηγητής Βασίλης Χαρμανδάρης στο Συμβούλιο Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (ΣΑΠ) της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ)

Ημερομηνία:

Συγχαίρουμε τον Καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντή του Ινστιτούτου Αστροφυσικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), κ. Βασίλειο Χαρμανδάρη, για την εκλογή του ως Μέλος του Συμβουλίου Αξιολόγησης και Πιστοποίησης (ΣΑΠ) της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ, www.ethaae.gr).

Ο κ. Βασίλειος Χαρμανδάρης, Καθηγητής στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής του Ινστιτούτου Αστροφυσικής του ΙΤΕ, διαθέτει σημαντική εμπειρία σε δομές διασφάλισης ποιότητας ΑΕΙ και σε θέματα αξιολόγησης εντός και εκτός Ελλάδας. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει Διευθυντής ΙΑΑΔΕΤ (Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών), Πρόεδρος της Ελληνικής Αστρονομικής Εταιρείας, μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας, μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του INSU/CNRS Γαλλία, Αντιπρόεδρος του ΔΣ του OPTICON-RadioNet-Pilot και μέλος του ΤΕΣ “Φυσικών Επιστημών & Μαθηματικών” του ΕΣΕΤΕΚ από το 2020.

Η επιλογή του κ. Χαρμανδάρη ως Μέλους του Ανωτάτου Συμβουλίου της ΕΘΑΑΕ, αντιπροσωπεύει μια αναγνώριση της σημαντικής συνεισφοράς του στον τομέα της Εκπαίδευσης και της Έρευνας. Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Κρήτης αισθάνεται υπερήφανη που έχει στις τάξεις της ένα μέλος με τόσο υψηλές διακρίσεις.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης
Καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά: Επεισόδια και συμπλοκές στο κέντρο φιλοξενίας...

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις στον χώρο φιλοξενίας. Αναστάτωση και σοβαρές συμπλοκές επικράτησαν...

Επίσκεψη της Ελένης Μαράκη-Μπελαδάκη, Εντεταλμένης Συμβούλου Παιδείας...

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της...

Χανιά: Επεισόδια και συμπλοκές στο κέντρο φιλοξενίας...

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις στον χώρο φιλοξενίας. Αναστάτωση και σοβαρές συμπλοκές επικράτησαν...

Επίσκεψη της Ελένης Μαράκη-Μπελαδάκη, Εντεταλμένης Συμβούλου Παιδείας...

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λιποπρωτεΐνη(a) [Lp(a)]: Ένας υποτιμημένος καρδιαγγειακός παράγοντας κινδύνου

*Το άρθρο υπογράφει η Δρ. Χρυσούλα Φραγκιαδάκη, Καρδιολόγος, Ιατρός ΕΣΥ. Πόσες...

Καινοτόμος ξενάγηση κωφών με τεχνολογία ΙΤΕ

Μοναδική παγκοσμίως και εφαρμόζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Το καινοτόμο...

Συντάξεις: Πόσο αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου 2026 – Αναλυτικά παραδείγματα

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν μισή αύξηση και ποιοι ολόκληρη. Περισσότερο...

ΓΣΕΕ: Ομόφωνη απόφαση για 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την 1η Οκτωβρίου

Η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ αποδέχθηκε ομόφωνα την...