Κρήτη: Την Δευτέρα η απολογία του προπονητή που κατηγορείται για παρενόχληση σε βάρος ανήλικων μαθητών του

Για το μεσημέρι της Δευτέρας (6/6/2022) ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί ο προπονητής πολεμικών τεχνών, από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, που κατηγορείται μεταξύ άλλων για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιες πράξεις ενώπιον ανηλίκων και κατάχρηση ανηλίκων».

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης μετά τη σύλληψη ενός από τους πιο γνωστούς προπονητές πολεμικών τεχνών, ο οποίος κατηγορείται για παρενόχληση σε βάρος ανήλικων μαθητών του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η καταγγελία έγινε από γονέα στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, ο οποίος κατήγγειλε ότι ο γνωστός στην περιοχή προπονητής πολεμικών τεχνών έβαζε τα παιδιά να του κάνουν μασάζ, ενώ αυτός φορούσε εσώρουχο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οκτώ παιδιά, που συμμετείχαν στην ομάδα υποστήριξαν το ίδιο.

Συγκεκριμένα οκτώ μαθητές, εκ των οποίων επτά αγόρια και ένα κορίτσι, κατήγγειλαν σε αστυνομικό τμήμα του Λασιθίου, πως ο 46χρονος προπονητής τους εκτός του ότι τους συμπεριφερόταν προσβλητικά και υποτιμητικά, τους έβαζε να του κάνουν μασάζ, ενώ αυτός έβλεπε πορνογραφικό περιεχόμενο στο κινητό του.

Όπως κατήγγειλαν και τα 8 παιδιά, ο ίδιος την ώρα, που του έκαναν το μασάζ και παρακολουθούσε πορνογραφικό υλικό και φορούσε μόνο με το εσώρουχό του.

Μάλιστα, αυτό δεν είχε συμβεί μόνο μία φορά, αλλά συνέβαινε πολύ συχνά από το 2014 έως και το 2021.

Επιπλέον, το κορίτσι, που είναι αυτή τη στιγμή 20 χρονών κατήγγειλε πως το 2017 ο 46χρονος προπονητής την ξεμονάχιασε και την θώπευσε.

Ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της προπόνησης κατήγγειλε και μια κοπέλα, την οποία και προπονούσε ο ίδιος.

Επιπλέον κατά την έρευνα της Αστυνομίας στο σπίτι του βρέθηκε μεγαλύτερη ποσότητα με σφαίρες σκοπευτικού όπλου από αυτή που προβλέπει η άδεια κατοχής του.https://www.ertnews.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.