Κτηματολόγιο: Δεύτερη ευκαιρία για δηλώσεις σε 256 περιοχές

Ημερομηνία:

Δεύτερη ευκαιρία για να δηλώσουν την ακίνητη περιουσία τους στο Κτηματολόγιο έχουν οι ιδιοκτήτες σε 12 δήμους και 244 προκαποδιστριακούς ΟΤΑ στις Περιφερειακές Ενότητες Καστοριάς, Φλώρινας, Δράμας, Ξάνθης, Χαλκιδικής, Σάμου, Ικαρίας και Χίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το Κτηματολόγιο χθες, οι ιδιοκτήτες που έχουν ακίνητα στις προαναφερόμενες περιοχές έχουν περιθώριο να υποβάλουν δήλωση έως τις 30 Μαΐου 2019. Σημειώνεται ότι η αρχική προθεσμία λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου.

Οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν ακίνητα στις περιοχές αυτές και κατοικούν στην Αττική, στην περίπτωση που δεν υποβάλουν ηλεκτρονική δήλωση μπορούν να τα δηλώσουν στο Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι επί της Λεωφόρου Βεΐκου 137.

Οσοι από τους ιδιοκτήτες κατοικούν στη Θεσσαλονίκη και έχουν ακίνητα σε Καστοριά, Φλώρινα, Δράμα, Ξάνθη και Χαλκιδική μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Γραφείο Κτηματογράφησης Θεσσαλονίκης (Σαράφη 48 Β – Φοίνικας).

Σημειώνεται πως η τελευταία παράταση που ανακοινώθηκε από το Κτηματολόγιο αφορά πέντε περιοχές στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. Ειδικότερα, οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν ακίνητα στους καλλικρατικούς Δήμους Γόρτυνας, Φαιστού, Μινώα Πεδιάδας, Αρχανών – Αστερουσίων και Βιάννου έχουν περιθώριο έως τις 27 Μαΐου να δηλώσουν την ακίνητη περιουσία τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Kατασχέσεις 2,3 εκατ. οφειλέτες: Ποιοι κινδυνεύουν και...

Τα ηλεκτρονικά «ραντάρ» της ΑΑΔΕ σαρώνουν σε πραγματικό χρόνο...

Επιδόματα με… ταυτότητα: Ποιος παίρνει τι σε...

Ενιαία κριτήρια και συνεχείς έλεγχοι – Στο μικροσκόπιο παροχές...

Kατασχέσεις 2,3 εκατ. οφειλέτες: Ποιοι κινδυνεύουν και...

Τα ηλεκτρονικά «ραντάρ» της ΑΑΔΕ σαρώνουν σε πραγματικό χρόνο...

Επιδόματα με… ταυτότητα: Ποιος παίρνει τι σε...

Ενιαία κριτήρια και συνεχείς έλεγχοι – Στο μικροσκόπιο παροχές...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σε λειτουργία νέος σταθμός μέτρησης ατμοσφαιρικών ρύπων στο Ρέθυμνο

ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. Ένας σύγχρονος σταθμός μέτρησης...

Καιρός: Τελευταία μέρα… του χειμώνα η Κυριακή στην Κρήτη και μετά 30άρια

Παραμένει το χειμωνιάτικο σκηνικό με κρύο και βροχές, αλλά...

Όμιλος Sani/Ikos: Επένδυση άνω των 220 εκατ. ευρώ για το νέο θέρετρο στη Κίσσαμο

Με επένδυση ύψους άνω των 220 εκατ. ευρώ, το...

Η Ευρώπη το μεγαλύτερο θύμα της κλιματικής αλλαγής

Τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος...