Κυριάκος Μητσοτάκης: Επαφές στο Λονδίνο με επενδυτές – Συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο την Δευτέρα

Ημερομηνία:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής στο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο, που οργανώνουν το Χρηματιστήριο Αθηνών και η Morgan Stanley.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί το απόγευμα της Δευτέρας με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ στο κάστρο του Ουίνδσορ, στο Λονδίνο.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Λονδίνο το διήμερο 27 – 28 Νοεμβρίου και θα συμμετάσχει στο συνέδριο που διοργανώνουν το Χρηματιστήριο Αθηνών και η Morgan Stanley.

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Σήμερα, Κυριακή, στις 19.45 (ώρα Ελλάδος), ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση με μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο Λονδίνο.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι κεντρικός ομιλητής στο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο που οργανώνουν το Χρηματιστήριο Αθηνών και η Morgan Stanley και θα έχει συναντήσεις με επενδυτές και στελέχη επιχειρήσεων.

Στις 19.00 (ώρα Ελλάδος) ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, θα γίνουν δεκτοί από τον βασιλιά Κάρολο Γ’ στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Στις 21.30 (ώρα Ελλάδος), ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συζήτηση, με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων από την ίδρυση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE, με τον καθηγητή Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών και διευθυντή του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του London School of Economics, Kevin Featherstone.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μητσοτάκης: Η Τεχνητή Νοημοσύνη και το «έξυπνο...

“Η επόμενη περίοδος, μέχρι το 2030, είναι περίοδος κοσμοϊστορικών...

Λευτέρης Αυγενάκης στο 16ο Συνέδριο της Νέας...

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη της ευθύνης, του...

Μητσοτάκης: Η Τεχνητή Νοημοσύνη και το «έξυπνο...

“Η επόμενη περίοδος, μέχρι το 2030, είναι περίοδος κοσμοϊστορικών...

Λευτέρης Αυγενάκης στο 16ο Συνέδριο της Νέας...

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη της ευθύνης, του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέες ταυτότητες: Το e-παράβολο των 10 ευρώ, η έκπτωση για πολύτεκνους και τα «έξυπνα» ραντεβού

Η καταληκτική προθεσμία του Αυγούστου, η αυτόματη άντληση στοιχείων...

Μητσοτάκης: Η Τεχνητή Νοημοσύνη και το «έξυπνο κράτος» προτεραιότητα για την επόμενη τετραετία

“Η επόμενη περίοδος, μέχρι το 2030, είναι περίοδος κοσμοϊστορικών...

Λευτέρης Αυγενάκης στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη της ευθύνης, του...

Τι θέλει η Ευρώπη από την Ελλάδα στην Eurovision;

Περιμένοντας την εμφάνιση του Akyla στον τελικό της Eurovision...