Λασίθι:Δήμαρχος Αγίου Νικολάου και στελέχη του Πανεπιστημίου Κρήτης στο σταθμό Φοινοκαλιά

Ημερομηνία:

Τον ερευνητικό σταθμό περιβαλλοντικών μετρήσεων στον Φοινοκαλιά, που θεωρείται αντιπροσωπευτικός για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας σε θέματα σύστασης και ποιότητας της ατμόσφαιρας και μελέτης του κλίματος, επισκέφθηκαν σήμερα (1/6), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, στελέχη του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και μέλη της μελετητικής ομάδας που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό ξενώνα για το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που προγραμματίζεται να δημιουργηθεί στον οικισμό, στην θέση όπου βρίσκεται το παλιό σχολείο του Φοινοκαλιά.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, εκτός από τον χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον σταθμό παρακολούθησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα δημιουργίας μικρών αυτόνομων κτιρίων, ώστε σε εύλογο χρόνο ν΄ αποκτηθεί σύγχρονη και μόνιμη υποδομή.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν η Διευθύντρια του ΕΠΕΧΗΔΙ, καθηγήτρια κ. Μαρία Κανακίδου, ο ερευνητής Δρ. Νίκος Καλυβίτης, η προϊσταμένη του τμήματος περιουσίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Κ. Βερβεράκη καθώς και τα μέλη της Μελετητικής Ομάδας κ. Οδυσσέας Σγουρός (Αρχιτέκτονας) και Λεωνίδας Ζερβός (Πολιτικός Μηχανικός)

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Αγίου Νικολάου:«Η Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη απόψε...

Η ΔΑΕΑΝ σε συνεργασία με την Ομάδα Παραστατικών Τεχνών...

Γυναίκες της Ομάδας Γυναικών Αγίου Νικολάου της...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ...

Δήμος Αγίου Νικολάου:«Η Φόνισσα» του Παπαδιαμάντη απόψε...

Η ΔΑΕΑΝ σε συνεργασία με την Ομάδα Παραστατικών Τεχνών...

Γυναίκες της Ομάδας Γυναικών Αγίου Νικολάου της...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λόρα: Πώς την εντόπισαν οι γερμανικές Αρχές – Άγνωστα και χρονοβόρα τα επόμενα βήματα

Οι ελληνικές Αρχές επικοινώνησαν με τους γονείς της 16χρονης...

Θρίλερ στη Χαλκιδική: Ακέφαλο το πτώμα που βρέθηκε μέσα σε σακούλες στο Πευκοχώρι

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται...

Τρία ανέκδοτα τραγούδια του μεγάλου Μανώλη Λιδάκη

Από έναν δίσκο που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει. Έναν χρόνο...

Πιστοποίηση της Κρήτης ως αειφόρου τουριστικού προορισμού

Τον οδικό χάρτη για την πιστοποίηση της Κρήτης ως...