Λασίθι:Φεστιβαλ ΚΝΕ-Οδηγητη στην Ιεράπετρα,

Κυριακή 17 Σεπτέμβρη
Το ταξίδι του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» συνεχίζεται, μεταφέροντας και στο Λασίθι Κρήτης το σύνθημα «Με το ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό, για να “γενούνε τα σκοτάδια λάμψη” (Ν. Χικμέτ)».
Μετά την επιτυχή πραγματοποίηση του Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή στον Αγ. Νικόλαο το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη, δεύτερο σταθμό αποτελεί η Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στην Παραλιακή Αποβάθρα Ιεράπετρας στις 7:30 μ.μ.
Ομιλία με θέμα «Με το ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό, για να “γενούνε τα σκοτάδια λάμψη”» θα πραγματοποιήσει η Κωστοπούλου Ελισάνθη, μέλος του ΓΠ Κρήτης και Γραμματέας του ΤΣ Λασιθίου της ΚΝΕ.
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει:
– συζήτηση με τίτλο: «Άλκης, Μιχάλης… αύριο εσύ; Σκοτώνουν οι ναζί με του κράτους την ανοχή!».
– μουσική συναυλία με τους Φέρ’το Φόκο.
Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση αφιερωμένη στα 50 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου και Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.
Στο χώρο του Φεστιβάλ θα συγκεντρωθεί βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και των άλλων περιοχών που δοκιμάζονται από τις φυσικές καταστροφές. Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα εξής:
– Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμούς,
– Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.α), φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών, παστέλια, γάλα σε σκόνη,
– Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας),
– Φακούς

Τα σχόλια είναι κλειστά.