Λασίθι:Συνάντηση με τον εκπρόσωπο της εταιρείας “Σφαγεία & Κρεατεμπορική Νεάπολης” είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Ημερομηνία:

Η διαδικασία ανακαίνισης και η λειτουργία των σφαγείων Νεάπολης, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε χθες (19/10) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τον εκπρόσωπο της εταιρείας “Σφαγεία & Κρεατεμπορική Νεάπολης¨κ. Γ. Βελημβασάκη, με αφορμή την κατάθεση αίτησης του για την σύνδεση της συγκεκριμένης επιχείρησης με το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής.

Σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου κ. Αντ. Ζερβού, στόχος του ιδιώτη επιχειρηματία, είναι να λειτουργήσουν τα σφαγεία, τουλάχιστον για τον ντόπιο πληθυσμό, μέχρι τα Χριστούγεννα -στόχος εφικτός αλλά κυρίως επιθυμητός – δεδομένης της μέχρι σήμερα ταλαιπωρίας των κτηνοτρόφων και των κρεοπωλών της Ανατολικής Κρήτης.

Θεωρώ – τόνισε ο ίδιος – ότι η επιλογή της Δημοτικής Αρχής για την εκμίσθωση των Δημοτικών Σφαγείων που βρίσκονται στην περιοχή των Κουρουνών σε ντόπιο επιχειρηματία, ήταν σωστή, δεδομένου ότι ο ίδιος έλκει την καταγωγή του από το Μεραμπέλο και ενδιαφέρεται για τον τόπο πραγματικά όπως και εμείς. Με την έννοια αυτή, θα σκεφθεί πολύ περισσότερο τον τόπο του , απ΄ ότι γινόταν με άλλους επιχειρηματίες μέχρι σήμερα και θα λειτουργήσει τα σφαγεία,προς όφελος των κτηνοτρόφων, των κρεοπωλών οι οποίοι επωμίστηκαν τα τελευταία έξι χρόνια που τα σφαγεία παραμένουν κλειστά, το κόστος της μεταφοράς των ζώων τους σε άλλους νομούς για να εξυπηρετηθούν, αλλά και συνολικά του κόσμου που θα μπορεί στο εξής να εξυπηρετείται καλύτερα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σημαντικά μηνύματα από τη διημερίδα φιλοζωίας που...

«Η προστασία των ζώων είναι ζήτημα παιδείας και πολιτισμού»:...

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου στο συνέδριο “Greece...

Μανώλης Μενεγάκης: Συμμετέχουμε ενεργά στον διάλογο για την αναπτυξιακή...

Σημαντικά μηνύματα από τη διημερίδα φιλοζωίας που...

«Η προστασία των ζώων είναι ζήτημα παιδείας και πολιτισμού»:...

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου στο συνέδριο “Greece...

Μανώλης Μενεγάκης: Συμμετέχουμε ενεργά στον διάλογο για την αναπτυξιακή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στο 83ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 3 μέχρι τις...

Ελεύθεροι με… όρους οι 6 κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης

Μετά την απολογία τους. Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν το...

Ισχυρή γέφυρα συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας

Υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων...