Μ. Καραμαλάκης: Πρόθεσή μας να συνεργαστούμε με το Οικονομικό Επιμελητήριο Τμήμα Αν. Κρήτης

Ημερομηνία:

Το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, επισκέφθηκε ο Yποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας».
Στα γραφεία του φορέα, επί της Εθνικής Αντιστάσεως, ο Μιχάλης Καραμαλάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, Άκη Οικονομάκη, τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Αρακαδάκη, το Γενικό Γραμματέα Γιώργο Σαρρή και τα Μέλη Μαρία Ευστρατίου, Ευάγγελο Γκλάκα, Δαβίδ Παπαδάκη και Ιωάννη Χριστοδουλάκη.
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ του Οικονομικού Επιμελητηρίου, καλωσόρισαν με χαρά τον επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η συνεργασία του φορέα που εκπροσωπούν με το Δήμο Ηρακλείου. Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος, εξέφρασε το παράπονο του Οικονομικού Επιμελητηρίου για την απαξιωτική, όπως τη χαρακτήρισε, αντιμετώπιση που έχει τύχει έως τώρα ο φορέας που εκπροσωπεί, από το Δήμο Ηρακλείου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με το πέρας της επίσκεψης ανέφερε:
«Προς έκπληξή μου, άκουσα από τον Πρόεδρο, ότι το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ένας θεσμοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας, εδώ και χρόνια δεν συνεργάζεται με το Δήμο Ηρακλείου. Από πλευράς μου, η πρόθεση συνεργασίας είναι δεδομένη. Όχι μόνο με τον συγκεκριμένο φορέα αλλά με όλους, όσοι έχουν τη θέληση να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο Ηρακλείου. Οι δημότες όμως έχουν το τελευταίο λόγο και εφόσον αποφασίσουν πως ο συνδυασμός μας είναι ο πιο αποτελεσματικός, τους υπόσχομαι πως θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα ευρωπαϊκό, ανθρώπινο και σύγχρονο Ηράκλειο».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βούτες: Μεγαλώνουν τα ρήγματα, μεγαλώνει και η...

Τι λένε στο Cretalive, ενώ συνεχίζεται η διερεύνηση του...

«Υπάρχουν κατακτήσεις αλλά υπάρχουν και πολλά ακόμα...

Στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά ο Δήμαρχος Ηρακλείου. Στις...

Βούτες: Μεγαλώνουν τα ρήγματα, μεγαλώνει και η...

Τι λένε στο Cretalive, ενώ συνεχίζεται η διερεύνηση του...

«Υπάρχουν κατακτήσεις αλλά υπάρχουν και πολλά ακόμα...

Στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά ο Δήμαρχος Ηρακλείου. Στις...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Φαράγγι της Σαμαριάς: Ο λόγος που δεν άνοιξε από σήμερα

Τι υποστηρίζει ο ΟΦΥΠΕΚΑ και τι ο δήμος Σφακίων Το...

Ρέθυμνο : Μέσα στο Μάιο εγκαίνια στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι με κορυφαίες πολιτικές και αυτοδιοικητικές παρουσίες

ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ -ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ -...

Ειρηναίος Γαλανάκης:Ένας σπουδαίος ιεράρχης, μια από τις σημαντικότερες εκκλησιαστικές φυσιογνωμίες της Κρήτης

Ειρηναίος Γαλανάκης: Το ορθό και το δύσκολο Επανάσταση των συνειδήσεων Στις...

Κρήτη: Μια άκρως… χειμωνιάτικη Πρωτομαγιά!

Βροχές, ομίχλη και περιορισμένη ορατότητα σε πολλές περιοχές. Μπορεί ημερολογιακά...