Μαντόνα: Σφοδρή επίθεση εναντίον του Τραμπ – «Εάν πρόκειται για αστείο, εγώ δεν γελάω»

Ημερομηνία:

Η Μαντόνα ασκεί συνεχώς έντονη κριτική στον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο – Αφορμή αυτή τη φορά αποτέλεσε μία ανάρτησή του που αποκαλεί τον εαυτό του βασιλιά.

Δριμεία κριτική εξαπέλυσε η Μαντόνα κατά του Ντόναλντ Τραμπ. Αφορμή αποτέλεσε μία ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου που αποκάλεσε τον εαυτό του… βασιλιά.

«Πίστευα πως αυτή η χώρα οικοδομήθηκε από Ευρωπαίους για να διαφύγουν από την εξουσία ενός βασιλιά και να δημιουργήσουν έναν νέο κόσμο που θα κυβερνάται από τον λαό», έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια στο Χ. Και πρόσθεσε: «Αυτήν τη στιγμή έχουμε έναν πρόεδρο που μιλάει για εκείνον σαν να ήταν βασιλιάς. Εάν πρόκειται για αστείο, εγώ δεν γελάω».

Η ανάρτηση της Μαντόνα:

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε με τη φράση «ζήτω ο βασιλιάς», ένα μήνυμα με το οποίο εκθείαζε την εκστρατεία της κυβέρνησής του για κατάργηση των αστικών διοδίων της Νέας Υόρκης.

«Τα διόδια καταργήθηκαν. Το Μανχάταν και ολόκληρη η Νέα Υόρκη σώθηκαν. Ζήτω ο βασιλιάς», έγραψε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος στο Truth Social.

Το συγκεκριμένο μέτρο είχε τεθεί σε εφαρμογή από τις 5 Ιανουαρίου και επέβαλε χρέωση στους οδηγούς που εισέρχονται στο κέντρο του Μανχάταν. Η απόφαση για το τέλος του προγράμματος ελήφθη από τον υπουργό Μεταφορών, Σον Ντάφι.

Λίγο αργότερα, ο λογαριασμός του Λευκού Οίκου στο Instagram δημοσίευσε ένα ψεύτικο εξώφυλλο του περιοδικού Time με τον Τραμπ να φοράει στέμμα. Ωστόσο, στο εξώφυλλο γράφει «TRUMP».

Η ανάρτηση του Λευκού Οίκου με τον Τραμπ να φοράει στέμμα:

Η Μαντόνα ασκεί συνεχώς έντονη κριτική στον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο από την πρώτη κιόλας θητεία του. Στα τέλη Ιανουαρίου η «βασίλισσα της ποπ» είχε καταγγείλει την επιδείνωση της κατάστασης αναφορικά με τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, απευθύνοντάς της μήνυμα να μην «εγκαταλείψει τον αγώνα».

Τραμπ: Πανηγυρική ανάρτηση του Λευκού Οίκου με τον Αμερικανό πρόεδρο να φοράει βασιλικό στέμμα

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ισπανία: Τα φωτοβολταϊκά ως πιθανότερη αιτία για...

Η Εταιρεία Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ισπανία απέκλεισε σήμερα το...

Πορτογαλία-Ισπανία: Τι είναι το σπάνιο φαινόμενο που...

Τι ανέφερε ο γνωστός μετεωρολόγος. Το σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο που...

Ισπανία: Τα φωτοβολταϊκά ως πιθανότερη αιτία για...

Η Εταιρεία Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ισπανία απέκλεισε σήμερα το...

Πορτογαλία-Ισπανία: Τι είναι το σπάνιο φαινόμενο που...

Τι ανέφερε ο γνωστός μετεωρολόγος. Το σπάνιο ατμοσφαιρικό φαινόμενο που...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ψήφισμα Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τη ΒΙ.ΠΕ.Η

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κατά την πρόσφατη...

Αναβολή γιορτής Δήμου Χανίων για Πρωτομαγιά

Την Κυριακή 4/5 η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης Αναβάλλεται,...

Αλλάζει έδρα το Γραφείο Πολιτικών Γάμων του Δήμου Χανίων

Από την Παρασκευή 2/5 Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει...

ΟΦΗ: Η ανακοίνωση για την προπώληση των εισιτηρίων του τελικού – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του ΟΦΗ-Ολυμπιακός....