ΜέΡΑ25: Με τηλεδιάσκεψη όλες οι συνεδριάσεις της βουλής, όσο διαρκεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας

Ημερομηνία:

Με επιστολή της στο Πρόεδρο της Βουλής κ. Κ.Τασούλα η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΜέΡΑ25 κ.Φ. Μπακαδήμα του τονίζει ότι «έχετε υποχρέωση να ανακοινώσετε σήμερα κιόλας πως η διεξαγωγή των συνεδριάσεων των Διαρκών Επιτροπών και της Ολομέλειας της Βουλής θα γίνεται, τουλάχιστον όσο διαρκεί η απαγόρευση κυκλοφορίας, μέσω τηλεδιάσκεψης. Μια τέτοια απόφαση είναι απαραίτητη ώστε να δώσουμε σαν εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού πρώτοι εμείς το καλό παράδειγμα συμμόρφωσης με τα μέτρα που λαμβάνονται».
Ολόκληρη η επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής έχει ως εξής:
Αθήνα, 23 Μαρτίου 2020

Αξιότιμε κ Πρόεδρε,

Το ΜέΡΑ25 στήριξε και στηρίζει τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της μεταδοτικότητας του Covid-19, ακόμα και το ακραίο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, όταν απαγορεύουμε στους πολίτες το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης, θεωρούμε απαράδεκτη τη συνέχιση της δια ζώσης διεξαγωγής τόσο των συνεδριάσεων των Διαρκών Επιτροπών όσο και της Ολομέλειας της Βουλής.

Σας γράφω, λοιπόν, σήμερα για να σας μεταφέρω την άποψη του ΜέΡΑ25 πως έχετε υποχρέωση να ανακοινώσετε σήμερα κιόλας πως η διεξαγωγή των συνεδριάσεων των Διαρκών Επιτροπών και της Ολομέλειας της Βουλής θα γίνεται, τουλάχιστον όσο διαρκεί η απαγόρευση κυκλοφορίας, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Μια τέτοια απόφαση είναι απαραίτητη ώστε να δώσουμε σαν εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού πρώτοι εμείς το καλό παράδειγμα συμμόρφωσης με τα μέτρα που λαμβάνονται.

Αναμένοντας την απάντησή σας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ναυαγεί το σχέδιο για Συμβούλιο Αντιπολίτευσης –...

Μηνύματα και τηλεφωνήματα από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας...

Τραμπ: «Τι θα λέγατε να φύγουμε από...

Το άτυπο ερώτημα της Ουάσιγκτον που αναστάτωσε τις ευρωπαϊκές...

Ναυαγεί το σχέδιο για Συμβούλιο Αντιπολίτευσης –...

Μηνύματα και τηλεφωνήματα από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας...

Τραμπ: «Τι θα λέγατε να φύγουμε από...

Το άτυπο ερώτημα της Ουάσιγκτον που αναστάτωσε τις ευρωπαϊκές...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλέιου:Οι εξελίξεις στο θέμα της Υπηρεσίας Καθαριότητας Έκτακτα μέτρα στην αποκομιδή

Οι εξελίξεις στο θέμα της Υπηρεσίας Καθαριότητας Έκτακτα μέτρα στην...

Χανιά:ΠΑΖΑΡΙ Ανταλλαγής Προϊόντων από τη ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ)

Έχεις αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι πια; Μην τα πετάς –...