Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ: Μόνο μέσα από την τρίτη κυβερνητική θητεία περνά ο δρόμος για την Ελλάδα του 2030

Ημερομηνία:

«Oι εκλογές θα γίνουν το 2027, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας» – «Είναι χρέος μας να λέμε και μεγάλα όχι»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «μόνο μέσα από την τρίτη κυβερνητική θητεία περνά ο σίγουρος δρόμος για την Ελλάδα του 2030». Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως διαπίστωσε «την υπερηφάνεια για όσα έχουμε πετύχει τα τελευταία επτά χρόνια, αλλά και την αποφασιστικότητα να κάνουμε πράξη όσα πρέπει να γίνουν». Υπενθύμισε επίσης την πρώτη του συμμετοχή σε συνέδριο της ΝΔ, το 1986, λέγοντας πως τότε «πέρασα αρκετό χρόνο συζητώντας με στελέχη από κάθε γωνιά της χώρας».

«Έχουμε δίκιο να είμαστε υπερήφανοι για όσα έχει κάνει η παράταξή μας τα τελευταία επτά χρόνια», ανέφερε, υπογραμμίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία παραμένει η πολιτική δύναμη που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στους στόχους του 2030.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «υγιή προβληματισμό» σχετικά με το πώς η παράταξη μπορεί να γίνει καλύτερη και να διορθώσει αστοχίες, προσθέτοντας ότι «είδα στα μάτια όλων των συνέδρων μας ότι η Ελλάδα αξίζει να κατακτά στόχους που μόνο η ΝΔ μπορεί να κάνει πράξη».

Αναφερόμενος στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, επισήμανε ότι «η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε απέραντο εργοτάξιο» και πως «έχει έρθει η ώρα να τα εγκαινιάσουμε, σε όλη την Ελλάδα». Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στον τομέα της ενέργειας, χαρακτηρίζοντάς τον «δυνατό χαρτί για την οικονομική και γεωπολιτική μας αναβάθμιση».

«Αυτό που μας διαχωρίζει από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις είναι η δυνατότητα μας να κοιτάμε κατάματα και να αντιμετωπίζουμε τις μεγάλες προκλήσεις που έρχονται από το μέλλον, δημογραφικό, τεχνητή νοημοσύνη, γεωπολιτικές κρίσεις».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λεβέντης...

Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σε...

Στην Κρήτη οι λιγότερες θέσεις γιατρών για...

Το υπουργείο Υγείας προκηρύσσει θέσεις 441 μόνιμων ειδικευμένων γιατρών...

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λεβέντης...

Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σε...

Στην Κρήτη οι λιγότερες θέσεις γιατρών για...

Το υπουργείο Υγείας προκηρύσσει θέσεις 441 μόνιμων ειδικευμένων γιατρών...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΒΟΑΚ: Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στο Ρέθυμνο – «Να ακυρωθεί η νέα χάραξη» ζητούν οι κάτοικοι

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο Ανατολικό Ρέθυμνο για τη νέα...

«Σύνδρομο κινητού»: Αδυναμία στα χέρια και θολή όραση, αναγνωρίζετε τα συμπτώματα;

Οι ηλεκτρονικές συσκευές επηρεάζουν το ανθρώπινο σώμα με τρόπους...

Οι αριθμοί της ανήλικης παραβατικότητας – Πιο σκληρά και πιο βίαια τα εγκλήµατα

«ΤΑ ΝΕΑ» παρουσιάζουν στοιχεία για τις συλλήψεις και υποθέσεις...

Κεραμέως: Τέλος στην περικοπή συντάξεων χηρείας μετά την τριετία

Δέκα «απλές παραδοχές και απτές αλήθειες» για το νομοσχέδιο...