Μπαλατσινού-Κικίλιας: Όλα έτοιμα για το λαμπερό γάμο

Ημερομηνία:

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού για τον γάμο τους που θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουνίου.

Το μυστήριο θα τελεστεί στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, ένα γραφικό εκκλησάκι που επισκέπτονται συχνά οι δυο τους όταν κάνουν περιπάτους στην περιοχή.

Το ζευγάρι που διανύει τις πιο ευτυχισμένες του στιγμές και ετοιμάζεται προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια για τον γάμο.

Η Τζένη Μπαλατσινού αυτές τις ημέρες κάνει τις τελευταίες πρόβες νυφικού το οποίο και θα φέρει την υπογραφή της Μαρέβα Μητσοτάκη.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας αλλά και η Σοφία Τσουβελεκάκη, στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Από σαράντα κύματα ο έρωτας του ζευγαριού

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, γνωρίστηκαν την Άνοιξη του 2017 και μετά σύντομο διάστημα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Μετά τη  συγκατοίκησή τους όμως φαίνεται πώς άρχισαν τα πρώτα προβλήματα στη σχέση. Δεν άργησαν να δουν το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό του ζευγαριού.

Το ζευγάρι, όπως έγινε στην αρχή έτσι και τότε κράτησε χαμηλούς τόνους. Ο καιρός πέρασε και εκεί που όλοι πίστευαν ότι η μεταξύ τους ιστορία έχει τελειώσει, ήρθε η αναγγελία του γάμου και τώρα ετοιμάζονται για το πιο χαρμόσυνο γεγονός της ζωής τους.

Πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο προκειμένου να λάβει τις ευλογίες του για τον επικείμενο γάμο τους.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Tι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ...

Εντείνονται οι συζητήσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης για τα...

Γονιμότητα: η ενημέρωση δεν πρέπει να ξεκινά...

Αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία υπηρετεί τα τελευταία δέκα χρόνια...

Tι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ...

Εντείνονται οι συζητήσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης για τα...

Γονιμότητα: η ενημέρωση δεν πρέπει να ξεκινά...

Αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία υπηρετεί τα τελευταία δέκα χρόνια...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η επιστήμη ξέρει γιατί σήμερα νιώθουμε πιο πολύ νοσταλγία από ποτέ

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η νοσταλγία δεν είναι απλώς...

Tι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ -Πακέτο κοντά στα 2 δισ. και τελική ημερομηνία εκλογών

Εντείνονται οι συζητήσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης για τα...

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη την Τρίτη 14 Ιουλίου – Αναλυτικά οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τρίτη 14 Ιουλίου,...

Γονιμότητα: η ενημέρωση δεν πρέπει να ξεκινά όταν εμφανιστεί το πρόβλημα

Αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία υπηρετεί τα τελευταία δέκα χρόνια...