Μπιλ Γκέιτς: Οι θάνατοι από κορωνοϊό θα πέσουν…

Ημερομηνία:

Μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους, η Covid-19 δεν θα προκαλεί περισσότερους θανάτους απ’ό,τι η κοινή γρίπη, σύμφωνα με τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

Όπως… δήλωσε στο Βloomberg New Economy Forum στη Σιγκαπούρη, «εν μέσω φυσικής ανοσίας, ανοσίας από το εμβόλιο και νέων δια στόματος θεραπειών, τα ποσοστά θνησιμότητας και νόσησης θα πρέπει να μειωθούν δραματικά» σημείωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, το σημείο καμπής για την Covid θα είναι το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως είπε, τα ζητήματα προμήθειας εμβολίων «θα έχουν σε μεγάλο βαθμό επιλυθεί» έως τα μέσα του 2022.

Ενώ οι φαρμακοβιομηχανίες Merck and Pfizer θα έχουν αναπτύξει το χάπι για τον κορωνοϊό.

Που σημαίνει πως αν κάποιος με υποκείμενα νοσήματα ή άλλη ευπάθεια κολλήσει Covid-19, θα μπορεί να ξεκινήσει θεραπεία, μόλις διαγνωστεί θετικός.

«Έτσι, μεταξύ φυσικής ανοσίας, ανοσίας εμβολίου και αυτά τα χάπια που μπορούν να την αυξήσουν με ένα τρόπο που ποτέ δεν έκαναν τα αντισώματα, τα ποσοστά θνησιμότητας και νόσησης μέχρι το επόμενο καλοκαίρι πρέπει να έχουν μειωθεί κάτω από εκείνα του μέσου όρου εποχικής γρίπης» σημείωσε, προσθέτοντας πως «σε εκείνο το σημείο, η οικονομική δραστηριότητα θα πρέπει να έχει αποκασταθεί πλήρως».

Σημειώνεται πως έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, θα έχουν καταγραφεί πάνω από 255 εκατομμύρια κρούσματα κορωνοϊού και 5,1 εκατομμύρια θάνατοι, σύμφωνα με τα δεδομένα του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανακαλύφθηκε σπάνιος σφραγισμένος μεσαιωνικός σταυρός-λειψανοθήκη σε βιβλική...

Στην αρχαία πόλη Λύστρα στην κεντρική Τουρκία. Αρχαιολόγοι που πραγματοποιούν...

Το Ελληνικό Μουσείο Αδελαΐδας γιορτάζει την Παγκόσμια...

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2026. Το...

Ανακαλύφθηκε σπάνιος σφραγισμένος μεσαιωνικός σταυρός-λειψανοθήκη σε βιβλική...

Στην αρχαία πόλη Λύστρα στην κεντρική Τουρκία. Αρχαιολόγοι που πραγματοποιούν...

Το Ελληνικό Μουσείο Αδελαΐδας γιορτάζει την Παγκόσμια...

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2026. Το...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Reuters: H Ελλάδα θα ανακοινώσει σύντομα την απαγόρευση σε social media για παιδιά κάτω των 15 ετών

Η Ελλάδα βρίσκεται «πολύ κοντά» στην ανακοίνωση απαγόρευσης των...

Το υγρό μυστικό για δυνατό μυαλό – Πώς βελτιώνει τη συγκέντρωση και μειώνει το στρες

Η σωστή ενυδάτωση επηρεάζει άμεσα τον εγκέφαλο, τη μνήμη...

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου… προειδοποιεί – Ισχυροί άνεμοι αύριο στην Κρήτη

Οδηγίες προς τους ιδιοκτήτες πλοίων και μικρών σκαφών. Ισχυροί άνεμοι...