Νέο ακροδεξιό ξέσπασμα Βελόπουλου: Μετά το τείχος για πρόσφυγες στηρίζει τη θανατική ποινή

Ημερομηνία:

Το πραγματικό του πρόσωπο αρχίζει να ξεδιπλώνει η έκπληξη των ευρωεκλογών και επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος καθώς μετά τις αποκρουστικές δηλώσεις που έκανε για το χτίσιμο ενός τείχους από το Δέλτα του Έβρου μέχρι το τριεθνές αλλά και την ανάπτυξη ενός ναρκοπεδίου ως ανάχωμα στις προσφυγικές ροές, σήμερα αναφέρθηκε και στο θέμα της θανατικής ποινής.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ δήλωσε ότι ταυτίζεται με τον Όρμπαν και του αρέσει η πολιτική που ακολουθεί ο Σαλβίνι στην Ιταλία, σημειώνοντας ότι οραματίζεται μία χριστιανική Ευρώπη χωρίς ισλαμιστές.

«Η Ευρώπη πρέπει να στεγανοποιηθεί» δήλωσε προσθέτοντας ότι στηρίζει την θανατική καταδίκη στην Ελλάδα για εμπόρους ναρκωτικών βιαστές και δουλέμπορους, θέτοντας ωστόσο – όπως είπε – την τελική απόφαση στην κρίση του λαού, ο οποίος θα αποφασίζει για τη μοίρα του θύτη με δημοψήφισμα.

«Θα συνεργαστώ με το Θεό»
Ερωτηθείς με ποιους θα συνεργαστεί για να επιτύχει τις πολιτικές που θέλει να εφαρμόσει ήταν σαφής. «Θα συνεργαστώ με το Θεό»…

Όσο αφορά στην άποψή του για τα ομόφυλα ζευγάρια σημείωσε πως ως ορθόδοξος χριστιανός δεν συμφωνεί.

Οι επιστολές του Ιησού
Τέλος αποκάλυψε ότι οι περίφημες «επιστολές του Ιησού» τις οποίες διαφήμιζε μέσω τηλεπωλήσεων είναι αντίγραφα μοναχών από παλαιότερες περγαμηνές που βρίσκονται σε μοναστήρι.

Σε ό,τι αφορά την είσοδο της «Ελληνικής Λύσης» στην Ευρωβουλή εκτίμησε ότι ήταν αποτέλεσμα εκροών από πολλές διαφορετικές παρατάξεις, σημειώνοντας ωστόσο ότι την μεγαλύτερη ζημιά την έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, χαρακτήρισε τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές «Μητέρα των Μαχών» και δήλωσε ότι το ψηφοδέλτιο του κόμματός του είναι ήδη έτοιμο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το posokanei ήρθε για να...

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την εβδομαδιαία ανασκόπησή του...

Μέση Ανατολή: Το Ιράν κλείνει τα Στενά...

Η Τεχεράνη απαντά με ναυτικό αποκλεισμό στις «παραβιάσεις» ΗΠΑ...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το posokanei ήρθε για να...

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την εβδομαδιαία ανασκόπησή του...

Μέση Ανατολή: Το Ιράν κλείνει τα Στενά...

Η Τεχεράνη απαντά με ναυτικό αποκλεισμό στις «παραβιάσεις» ΗΠΑ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανακαινίζω 2026: Ποιες κατοικίες αφορά, μέχρι ποιο ύψος φτάνει η επιδότηση

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα «Ανακαινίζω». Σε λειτουργία βρίσκεται...

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη αύριο Δευτέρα 22 Ιουνίου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου...

Ανοιχτό τη Δευτέρα το φαράγγι της Σαμαριάς και από τις δύο εισόδους

Κανονικά ανοιχτό θα είναι αύριο, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2026,...