Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Έλληνες μην ξεχνάτε τη Σμύρνη

Ημερομηνία:

Ο προκλητικός τρόπος που απευθύνθηκε προς τους Έλληνες και οι ευθείες απειλές
Σε ακόμη ένα παραλήρημα, προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος, αναφερόμενος στη Μικρασιατική Καταστροφή και το 1922, απευθυνόμενος με χυδαίο τρόπο στους Έλληνες.

Μιλώντας στο περιθώριο τεχνολογικής εκδήλωσης, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας.

Οι ευθείες απειλές
Ειδικότερα, ο Τούρκος πρόεδρος αμφισβήτησε ευθέως την ελληνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου ενώ υποστήριξε πως η Άγκυρα είναι έτοιμη να κάνει ό,τι χρειαστεί όταν έρθει η ώρα, κάνοντας ξανά αναφορές στη Μικρασιατική Καταστροφή και το 1922.

«Ω Έλληνες, κοιτάξτε την ιστορία, γύρνα πίσω στην ιστορία, αν πάτε πολύ πιο μακριά, το τίμημα θα είναι βαρύ. Έχουμε μόνο μια πρόταση για την Ελλάδα» και συνέχισε λέγοντας «Έλληνες μην ξεχνάτε τη Σμύρνη μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ», όπως αναφέρει η izgazete.net.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Anadolu, ο Ερντογάν υποστήριξε πως «Τα κατεχόμενα νησιά της Ελλάδας δεν μας δεσμεύουν. Όταν έρθει η ώρα θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται».

«Η Τουρκία αυτή τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση σε ανάπτυξη. Όταν λένε «Τρελοί Τούρκοι», ξέρουν ότι οι τρελοί Τούρκοι συνεχίζουν τον δρόμο τους με την ανάπτυξη», είχε αναφέρει νωρίτερα πριν κάνει τη «γέφυρα» με τα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα και εξαπολύσει ευθεία απειλή σε βάρος της χώρας μας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κ. Μητσοτάκης: Η μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι...

Ειδική αναφορά στο αγεννημένο Πεντάγωνο και τη νέα βιοκλιματική...

Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Φάτος...

Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή ο...

Κ. Μητσοτάκης: Η μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι...

Ειδική αναφορά στο αγεννημένο Πεντάγωνο και τη νέα βιοκλιματική...

Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Φάτος...

Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή ο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρόσκληση για Άθληση στον Κήπο του Ρεθύμνου

Ελάτε να γυμναστούμε μαζί κάθε Τετάρτη αναφέρει ο Συλλογος...

Προσωπικός Αριθμός: Τι θα γίνει σε όσους δεν προχωρήσουν στην ενεργοποίηση του

Ποια είναι τα βήματα. Μια νέα εποχή στην ταυτοποίηση ξεκινά...

«Έρχονται τα χειρότερα» λέει συγγενής της μίας οικογένειας στα Βορίζια

Τι αναφέρουν κάτοικοι του χωριού μετά το αιμοτοκύλισμα. Ο 90χρονος...

Ξυπνάτε στις 3 κάθε πρωί; Το κόλπο που υπόσχεται να κοιμηθείτε ξανά αμέσως

Εάν ξυπνάτε κάθε πρωί από τα χαράματα και αγωνίζεστε...