Η Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου

«Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών»

Η Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου . «Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση ….

Την κατάθεση μήνυσης κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, για συκοφαντική δυσφήμιση προανήγγειλε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας στον χαρακτηρισμό ότι είναι «κομματάρχης Ερντογάν».

«Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη σε ανάρτησή της στο Twitter.Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Καμμένος δήλωσε -αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη- ότι «προσβάλλει το στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερντογάν».

«Λάθος του πρωθυπουργού η στήριξη της ήδη νεκρής συμφωνίας των Πρεσπών. ‘Έγκλημα του Κούλη φερόμενου ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκαλεί τον έλληνα ΥΕΘΑ, τον Ναύαρχο, τον βάτραχο Αποστολάκη, Σπαντιδάκη. Προσβάλλει το στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερντογάν» σημείωσε στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.