Ο ΠΑΟΚ ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω Ευρώπης

Ημερομηνία:

Στροφή 180 μοιρών από τον ΠΑΟΚ. Τελικά, ζήτησε από τη Σούπερ Λίγκα την αναβολή στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (που έχει προγραμματιστεί για τις 10 Απριλίου), επικαλούμενος το δικαίωμα που του δίνει ο ΚΑΠ και το ματς αναμένεται να αναβληθεί. Ο κανονισμός προβλέπει πως ομάδες που φτάνουν στα προημιτελικά, ημιτελικά ή τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης έχουν αυτό το δικαίωμα. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα γινόταν… ανάμεσα στις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, που είναι προγραμματισμένες για τις 7 και 14 Απριλίου.

Βέβαια, μετά την κίνηση του ΠΑΟΚ υπάρχει θέμα για το πότε θα γίνει το ματς με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ. Κι αυτό γιατί εκτός των άλλων εκκρεμούν και οι δύο ημιτελικοί Κυπέλλου των δύο ομάδων.

Αναλυτικά το άρθρο του ΚΑΠ που επικαλείται ο ΠΑΟΚ: «Είναι υποχρεωτική για τη διοργανώτρια αρχή ύστερα από έγγραφο αίτημα η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου που ζητείται από ομάδα: α) η οποία μετέχει σε προημιτελική, ημιτελική ή τελική φάση διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γιάρεμτσουκ: «Δίνω και την καρδιά μου για...

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ σκόραρε στη νίκη του Ολυμπιακού επί...

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τη νικά με κάθε...

Ο Ολυμπιακός της τελευταίας διετίας νικά με κάθε τρόπο...

Γιάρεμτσουκ: «Δίνω και την καρδιά μου για...

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ σκόραρε στη νίκη του Ολυμπιακού επί...

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τη νικά με κάθε...

Ο Ολυμπιακός της τελευταίας διετίας νικά με κάθε τρόπο...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...