Οδηγός ταξί στο Ρέθυμνο απείλησε να πατήσει υπάλληλο καθαριότητας!

Ημερομηνία:

Με καταγγελία- μήνυση απάντησε ο Σύλλογος Εργαζομένων δήμου Ρεθύμνης στην απειλή οδηγού ταξί, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης επιχείρησε να πατήσει εργαζόμενο της καθαριότητας με το ταξί του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Γερακάρη, μετά τις 4 το μεσημέρι, όταν τα καταστήματα είχαν κλείσει, και επρόκειτο για απορριμματοφόρο ανακύκλωσης.

Όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι της καθαριότητας που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο, ο οδηγός ήταν έξαλλος, εξύβρισε τους εργαζόμενους, κι όταν ένας από εκείνους προσπάθησε να τον ηρεμήσει… «επιχείρησε να πατήσει το συνάδελφο με το αυτοκίνητο!», δηλώσαν χαρακτηριστικά αγανακτισμένοι.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου ,Δημήτρης Λελεδάκης,  τόνισε στα Παραπολιτικά Κρήτης: ” Καταδικάζουμε κάθε περιστατικό τέτοιου τύπου, ειδικά όταν αφορά εργαζόμενους σε τόσο δύσκολες συνθήκες, οι οποίοι προσπαθούν απλά να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Συμπαραστεκόμαστε πάντα και με κάθε τρόπο στους εργαζόμενους του δήμου. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομαλή λειτουργία της πόλης”.

Πληροφορίες των Παραπολιτικών Κρήτης αναφέρουν πως ο οδηγός ταξί παραδέχτηκε πως παραφέρθηκε, ωστόσο όμως διαφώνησε ως προς την περιγραφή των εργαζομένων σχετικά με τη σοβαρότητα της απειλής.

«Μόνο από τύχη ο συνάδελφος δεν τραυματίστηκε σοβαρά», προσθέτει ο Σύλλογος Εργαζομένων, υπενθυμίζοντας ότι το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε ως συνέχεια λεκτικών επιθέσεων που δέχονται οι δημοτικοί υπάλληλοι το τελευταίο διάστημα.

Τέτοιες αποτρόπαιες πρακτικές βρίσκουν κάθε πολίτη αντιμέτωπο, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τους υπαλλήλους καθαριότητας, οι οποίοι επιτελούν καθημερινά ένα δύσκολο και επιτακτικό έργο και αξίζουν το σεβασμό στην εργασία τους από όλους.

Διαβάστε την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων κατά του οδηγού ταξί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κυκλοφοριακό στο Ρέθεμνος: Άλυτο πρόβλημα ή προϊόν...

Η μαύρη αλήθεια είναι πως το κυκλοφοριακό στην πολιτεία...

Ρέθυμνο:Ξύπνησαν μνήμες από την αιματηρή συμπλοκή του...

Ξύπνησαν μνήμες από την αιματηρή συμπλοκή του Μ. Σαββάτου...

Κυκλοφοριακό στο Ρέθεμνος: Άλυτο πρόβλημα ή προϊόν...

Η μαύρη αλήθεια είναι πως το κυκλοφοριακό στην πολιτεία...

Ρέθυμνο:Ξύπνησαν μνήμες από την αιματηρή συμπλοκή του...

Ξύπνησαν μνήμες από την αιματηρή συμπλοκή του Μ. Σαββάτου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κίνδυνος Πυρκαγιάς πολύ υψηλός Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025 στην Π.Ε. Λασιθίου και Π.Ε. Ηρακλείου

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με...

Ιράν ή Ισραήλ: Τα στοιχεία που αποκαλύπτουν ποιό είναι το κράτος-παρίας

Τα δύο μέτρα και σταθμά των πολιτισμένων Ευρωπαίων έθεσαν...

Ενέργεια: Το πόκερ στη Μέση Ανατολή – Τα σενάρια για τις τιμές

Η κλιμάκωση του πολέμου Ιράν – Ισραήλ αλλάζει τα...

Τα 400 σενάρια για τις θερμοκρασίες του Ιουλίου

Ο ερχόμενος Ιούλιος αναμένεται να είναι «είναι θερμότερος του...