Ομόφωνη έγκριση του προϋπολογισμού της ΠΕΔ Κρήτης για το 2023 από το Διοικητικό Συμβούλιο

Ημερομηνία:

Σε υβριδική (μεικτή) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, συζητήθηκε ο προϋπολογισμός της ΠΕΔ Κρήτης για το έτος 2023.
Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων της ΠΕΔ για το 2022, ανέπτυξε διεξοδικά τον σχεδιασμό και τους στόχους του φορέα και εισηγήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο την ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Προϋπολογισμός της ΠΕΔ Κρήτης για το έτος 2023, εγκρίθηκε ομόφωνα.
Στην εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔ Κρήτης για τον προϋπολογισμό του 2023, τονίστηκε από τα μέλη κ.κ. Κουράκη, Μαρινάκη, Μαλανδράκη, Κοκοσάλη και Κοκκίνη, ότι:
«Η προσέγγιση του προϋπολογισμού του 2023 αφορά τους στόχους αλλά και τον ρόλο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης με τη φιλοδοξία να συνεχίσει να αποτελεί ο Θεσμός ένα ακόμα πιο χρήσιμο, διεκδικητικό και αποτελεσματικό όργανο για τους ΟΤΑ της Κρήτης, την Κοινωνία και την Τοπική Ανάπτυξη”.

ΥΓ: Από τα 21 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρόντες ήταν 18, απόντες 3.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο : Ψήφισμα στήριξης άδικου αποκλεισμού ...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΔΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΑΜΕΑ...

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών : Συμμετοχή στο Συλλαλητήριο...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 7 μ.μ....

Ηράκλειο : Ψήφισμα στήριξης άδικου αποκλεισμού ...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΔΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΑΜΕΑ...

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών : Συμμετοχή στο Συλλαλητήριο...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 7 μ.μ....
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related