Ομοφοβικό παραλήρημα Βελόπουλου κατά Κασσελάκη – Δεν αξίζει να απαντήσουμε, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Σε ομοφοβικό παραλήρημα κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη προέβη από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη που είχε τονίσει ότι «το Πάσχα σκοπεύω να πάω στην Κέρκυρα. Θα μπω στην εκκλησία και ας έρθει ο Μητροπολίτης να με βγάλει έξω αν θέλει», ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «δεν μπορεί να είναι χριστιανός, αφού παντρεύεται άντρα δεν ακολουθεί τους κανόνες της Εκκλησίας».

«Δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από τη χλεύη της κοινωνίας», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Υπενθυμίζεται ότι τις συγκεκριμένες δηλώσεις τις είχε πραγματοποιήσει ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή το ψήφισμα της Μητρόπολης Κερκύρας που έθεσε εκτός εκκλησίας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέκο Αυλωνίτη και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μπιάγκη λόγω της ψήφισης του νομοσχεδίου του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης πρόσθεσε πως «αν ο κ. Κασσελάκης θέλει να πάει σε ένα χώρο λατρείας, ας πάει σε ένα τζαμί, μαζί με τον Τάϊλερ».

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν απαντάμε στο ακροδεξιό – ομοφοβικό παραλήρημα

«Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε στο ακροδεξιό χυδαίο και ομοφοβικό παραλήρημα του κυρίου Βελόπουλου», σημείωσε από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σχολιάζοντας τις αναφορές του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Η τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής δεν αξίζει τίποτα περισσότερο από τη χλεύη της κοινωνίας», επισήμανε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έκτατα μέτρα ασφαλείας σε Αττική και Κρήτη...

Σε επιφυλακή οι ελληνικές αρχές – Ενεργοποίηση των μέτρων...

Οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό στην Κρήτη...

Ο φόβος των τουριστικών φορέων για ανυπολόγιστες επιπτώσεις. Την ώρα...

Έκτατα μέτρα ασφαλείας σε Αττική και Κρήτη...

Σε επιφυλακή οι ελληνικές αρχές – Ενεργοποίηση των μέτρων...

Οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό στην Κρήτη...

Ο φόβος των τουριστικών φορέων για ανυπολόγιστες επιπτώσεις. Την ώρα...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έκτατα μέτρα ασφαλείας σε Αττική και Κρήτη – Γιατί σφραγίστηκε η Σούδα

Σε επιφυλακή οι ελληνικές αρχές – Ενεργοποίηση των μέτρων...

Οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό στην Κρήτη μετά τη νέα «ανάφλεξη» στη Μέση Ανατολή

Ο φόβος των τουριστικών φορέων για ανυπολόγιστες επιπτώσεις. Την ώρα...

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Εγκρίθηκε το πρώτο συνδυαστικό εμβόλιο κατά γρίπης και COVID-19

Το νέο εμβόλιο στοχεύει να ενισχύσει την πρόληψη, συνδυάζοντας...