ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Αντίο σε έναν μεγάλο Ολυμπιακό»

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση για την απώλεια του Σάββα Θεοδωρίδη εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και έχει τον τίτλο «αντίο σε έναν μεγάλο Ολυμπιακό». Επίσης, σημειώνει: «Αν ο όρος «στρατιώτης του Ολυμπιακού» μπορεί ποτέ να προσωποποιηθεί, είναι δεδομένο πως θα έχει τη μορφή του ανυπέρβλητου Σάββα Θεοδωρίδη».

Αναλυτικά:

«Αν ο όρος «στρατιώτης του Ολυμπιακού» μπορεί ποτέ να προσωποποιηθεί, είναι δεδομένο πως θα έχει τη μορφή του ανυπέρβλητου Σάββα Θεοδωρίδη.

Αγωνιζόμενος στη θέση του τερματοφύλακα, υπήρξε μέλος της θρυλικής ομάδας των έξι συνεχόμενων πρωταθλημάτων, με τον ίδιο να ξεκινά τη σταδιοδρομία του στον δαφνοστεφανωμένο έφηβο το 1953. Φόρεσε την ερυθρόλευκη μέχρι το τέλος της καριέρας του το 1962 όταν και «κρέμασε» τα γάντια του.

Πάντα κοντά στον αγαπημένο του Ολυμπιακό, δεν σταμάτησε λεπτό να τον υπηρετεί από διαφορετικά πόστα, μεταξύ άλλων ως αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός, κατακτώντας, μεταξύ άλλων, επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια είχε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του συλλόγου.

Είχε την ευτυχία να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες και να σηκώσει το κύπελλο του 45ου Πρωταθλήματος Ελλάδας, το οποίο του αφιέρωσε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη.

Σάββα Θεοδωρίδη, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τρομερός Καραλής, πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο...

Μανόλο πέρασε με την πρώτη τα 6.05μ. Ο Εμμανουήλ Καραλής...

Όμορφες παρτίδες σκακιού στα «16α Φραγκιαδάκεια»

Τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν στο Κουτουλουφάρι. Σε ιδιαίτερα...

Τρομερός Καραλής, πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο...

Μανόλο πέρασε με την πρώτη τα 6.05μ. Ο Εμμανουήλ Καραλής...

Όμορφες παρτίδες σκακιού στα «16α Φραγκιαδάκεια»

Τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν στο Κουτουλουφάρι. Σε ιδιαίτερα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην πόλη Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 47 τραυματίες

Μεταξύ των θυμάτων συγκαταλέγεται ένα 12χρονο αγόρι που βρίσκεται...

Έρχεται «σούπερ Ελ Νίνιο» που θα… βράσει τον πλανήτη

Το φαινόμενο μπορεί να κάνει την εμφάνιση του ενισχυμένο...