Δεν παίρνει πίσω τον χαρακτηρισμό «δολοφόνοι» ο Κουρουμπλής – «Πνίγηκαν άνθρωποι από κακή ροή οξυγόνου»

Ημερομηνία:

Δεν πήρε πίσω τον χαρακτηρισμό «δολοφόνοι» ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφορικά με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να του επιβληθεί μομφή από το προεδρείο της Βουλής και να διαγραφεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Πνίγηκαν άνθρωποι από κακή ροή οξυγόνου» επέμεινε.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open αλλά και στον ΑΝΤ1 και μετά από ερώτηση των δημοσιογράφων, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής δήλωσε: «Το επίδικο τώρα δεν είναι ούτε ο Κουρουμπλής, ούτε αυτά που είπε και ενδεχομένως παρερμηνεύθηκαν. Το επίδικο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία έκθεση που δεν αμφισβητείται και δεν τολμάει κανείς να την αμφισβητήσει, γιατί είναι δημοσιευμένη σε επιστημονικά περιοδικά. Φέρει την υπογραφή του συμβούλου του πρωθυπουργού, του κ. Τσιόδρα και του κ. Λύτρα. Το συμπέρασμα αυτής τη έκθεσης είναι ότι χάθηκαν άδικα τουλάχιστον 7.500 άνθρωποι».

Όταν μέσα σε ένα νοσοκομείο ανατίθεται η ευθύνη να φροντίζουν ανθρώπους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με ΜΕΘ, ξέρετε τι συνέβη; Πνίγηκαν από την κακή ροή οξυγόνου. Πνιγόντουσαν οι άνθρωποι μέσα στα νοσοκομεία. Αν αυτό δεν είναι δολοφονία; Το λέω εγώ! Ας πάει στον εισαγγελέα» είπε. «Ήξερε ή δεν ήξερε ο πρωθυπουργός;» αναρωτήθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Αρνούμενος να ανακαλέσει τις βαριές του εκφράσεις, ο βουλευτής τόνισε ότι «το επίδικο δεν είναι ούτε ο Κουρουμπλής, ούτε αυτά που είπε και ενδεχομένως παρερμηνεύθηκαν. Το επίδικο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία έκθεση που δεν αμφισβητείται και δεν τολμάει κανείς να την αμφισβητήσει, γιατί είναι δημοσιευμένη σε επιστημονικά περιοδικά.

Όσον αφορά στη διαγραφή του από τον Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Ε, με διέγραψε. Είναι δικαίωμα του αρχηγού. Δεν ήρθα εδώ για να κλαψουρίσω επειδή με διέγραψε ο κ. Τσίπρας».

«Δεν φτάνει το εμβόλιο»
«Βεβαίως το εμβόλιο πρέπει να γίνει, είναι απαραίτητο και χρήσιμο. Δεν φτάνει όμως. Όπως έχει αρθρογραφήσει πολλές φορές ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, παράλληλα με το εμβόλιο χρειάζεται και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και βεβαίως η προσοχή όλων μας», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Καύσιμα: Εντός της εβδομάδας οι αυξήσεις σε...

O πρόεδρος του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ηρακλείου, Λυκούργος Σαμόλης...

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...

Καύσιμα: Εντός της εβδομάδας οι αυξήσεις σε...

O πρόεδρος του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ηρακλείου, Λυκούργος Σαμόλης...

Τα ντοκουμέντα της απόφασης για τη Μονή...

Το δικαστικό έγγραφο του Εφετείου της Ισμαηλίας που έκρινε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

To πλήγμα για τον ελληνικό τουρισμό από την αναταραχή στο Ισραήλ

Γεωπολιτική αστάθεια στην ανατολική Μεσόγειο, που θα έχει αντίκτυπο...

Μέση Ανατολή: Σήματα Ιράν σε Ισραήλ και ΗΠΑ μέσω τρίτων για αποκλιμάκωση

Το Ιράν φέρεται να έστειλε μηνύματα στο Ισραήλ και...

Οι επιχειρηματικές επιπτώσεις της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν στην Ελληνική Οικονομία

Η κατάσταση επηρεάζει αρνητικά τόσο την παγκόσμια οικονομία όσο...

Προσλήψεις 29 ειδικευόμενων νοσηλευτών στα νοσοκομεία της Κρήτης

– Όλες οι λεπτομέρειες για τις αιτήσεις και τις...