Παραιτήθηκε ο Μπαταγιάννης από τη Super League

Δεν μπορούσε να μείνει ούτε μια ημέρα παραπάνω και φυσιολογικά παραιτήθηκε

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας από το μεσημέρι της Τετάρτης (10/4).

Ο εκλεγμένος χάρη στην υποστήριξη του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη προσωπικά είχε εκτεθεί ανεπανόρθωτα και δημόσια κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ τη Τρίτη (9/4) επιχειρώντας να καλύψει – δικαιολογήσει την παραμονή του Βασίλη Γκαγκάτση στη θέση του γενικού διευθυντή της διοργανώτριας της κορυφαίας κατηγορίας, αλλά έτσι έβαζε ταφόπλακα στην παρουσία του στην ηγεσία του συνεταιρισμού. Και είναι προφανέστατο το γιατί.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Μπαταγιάννης (μαζί με τον Γκαγκάτση) είχαν προηγουμένως φέρει προς τετελεσμένων και τους «μελλοθάνατους» της Σούπερ Λίγκας με το τρικ της παρουσίας του Χρήστου Δάρα στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού τη Δευτέρα (8/4)

Ήταν πολλά λοιπόν και ασήκωτα και μοιραία ο Μπαταγιάννης τελείωσε από τη Σούπερ Λίγκα, ενώ το ίδιο ζητά με τον πλέον επίσημο τρόπο ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ και για τον Β. Γκαγκάτση.

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας ανέφερε τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι ο κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League για προσωπικούς λόγους». 

Τα σχόλια είναι κλειστά.