Η Περιφέρεια Κρήτης για το μεταφορικό ισοδύναμο

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Κρήτης στήριξε διαχρονικά τις διεκδικήσεις των επιχειρηματικών και αγροτικών φορέων του νησιού για το μεταφορικό ισοδύναμο. Μετά από συντονισμένη προσπάθεια της Περιφέρειας Κρήτης, των συναρμόδιων Υπουργείων και των παραγωγικών φορέων του νησιού, εφαρμόστηκε με θετικά αποτελέσματα το μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου για το νησί. Λειτούργησε ευεργετικά, υποστηρίζοντας τον παραγωγικό κόσμο της Κρήτης, στην προσπάθεια να μειωθεί το μεγάλο κόστος παραγωγής και μεταφοράς των προϊόντων που προκαλεί η νησιωτικότητα.
Η Περιφέρεια Κρήτης αποτελεί μια παραγωγική περιφέρεια με δυναμικές καλλιέργειες και ποιοτικά προϊόντα, τα οποία συμβάλλουν στην οικονομία, την επισιτιστική επάρκεια της χώρας αλλά και στην εξωστρέφεια και την στήριξη του τουριστικού προϊόντος.
Είναι αναγκαίο το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ν’ αναθεωρήσουν την κοινή υπουργική απόφαση, με την οποία μειώνονται τα διαθέσιμα ποσά για το μεταφορικό ισοδύναμο, και να επαναφέρουν την προγενέστερη χρηματοδότηση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δολοφονία 27χρονου Κρητικού: Οι αρχές εντόπισαν καμένο...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως...

Θυελλώδεις άνεμοι στην Κρήτη την Τετάρτη –...

Σε επιφυλακή το λιμενικό σώμα. Σε επιφυλακή θα βρίσκεται και...

Δολοφονία 27χρονου Κρητικού: Οι αρχές εντόπισαν καμένο...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως...

Θυελλώδεις άνεμοι στην Κρήτη την Τετάρτη –...

Σε επιφυλακή το λιμενικό σώμα. Σε επιφυλακή θα βρίσκεται και...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εκρηξη στη Βιολάντα: Ερευνες και στο τρίτο εργοστάσιο – Η κρυφή αποθήκη, τα νέα βίντεο

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διέταξε διακοπή λειτουργίας λόγω έλλειψης πιστοποιητικών...

Δημοσία δαπάνη η κηδεία της Ελένης – Γλύκατζη Αρβελέρ

Κατά πληροφορίες, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή...

Χατζηδάκης: Στις αρχές Απριλίου η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού

Πόσο θα αυξηθεί από την 1η Απριλίου με στόχο...