Ποιο είναι το πιο ευφυές ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους;

Φαίνεται πώς αυτό το ζώδιο του αέρα έχει ιδιαίτερες ικανότητες ευφυϊας.

Και τα 12 ζώδια βασίζονται στην ημερομηνία γέννησης του ατόμου και μπορούν να πουν πολλά για τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.

Θα μπορούσε το ζώδιο όμως, να προκαθορίσει την ευφυΐα μας;

Αστρολογικά μιλώντας, όλα τα ζώδια φέρνουν μια διαφορετική νοημοσύνη στο τραπέζι.

Τα ζώδια της φωτιάς είναι αρκετά επίμονα ώστε να παίρνουν ρίσκα. Τα ζώδια της Γης έχουν μια πρακτική σοφία.

Τα ζώδια του νερού έχουν μια αυξημένη συναισθηματική νοημοσύνη που τους επιτρέπει να προβλέπουν τις ανάγκες των άλλων και τα ζώδια του αέρα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τη νοημοσύνη τους για να «λιβανίζουν» τους άλλους για έναν σκοπό ή για το δικό τους προσωπικό όφελος.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, στη λίστα με τα πιο έξυπνα ζώδια ανήκουν:
– οι Καρκίνοι,
– οι Ζυγοί και
– οι Τοξότες.

Οι Ζυγοί, αγαπούν πολύ το διάβασμα και τη γνώση και έτσι καταφέρνουν πάντα να έχουν επιχειρήματα στις συζητήσεις τους. Οι Τοξότες προτιμούν να λαμβάνουν τις γνώσεις τους μέσω των εμπειριών τους και αντιλαμβάνονται τον κόσμο πιο σφαιρικά ενώ οι Καρκίνοι έχουν πιο ανεπτυγμένη τη συναισθηματική ευφυΐα.

Ποιο ζώδιο βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας;

Το νούμερο ένα πιο έξυπνο ζώδιο είναι ο Υδροχόος.

Αυτό το ζώδιο του αέρα κυβερνάται από τον Ουρανό – τον πλανήτη της καινοτομίας, της δημιουργικότητας και της διευρυμένης συνείδησης. Εξαιτίας αυτού, αυτό το ζώδιο του αέρα κάνει περισσότερα από το να επεξεργάζεται απλώς γεγονότα και να τα ξεστομίζει: Αναλύει, κατανοεί και βασίζεται σε αυτές τις πληροφορίες.

Είναι γνωστοί για τις αναλυτικές τους ικανότητες και την ικανότητά τους να βλέπουν πράγματα που οι άλλοι τείνουν να αγνοούν.

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο είναι γνωστοί για τη σκέψη τους έξω από τα συνηθισμένα. Μπορούν να θαμπώσουν τα άλλα ζώδια με τις φουτουριστικές ιδέες και τις βαθυστόχαστες σκέψεις τους. Είναι σταθερής ιδιοσυγκρασίας και είναι σίγουροι για το τι θέλουν στη ζωή.

Οι Υδροχόοι πιστεύουν στο να προχωρούν μπροστά και να μην κοιτάζουν πίσω στη ζωή. Τους αρέσει να συναναστρέφονται επιλεκτικά με ανθρώπους που μπορούν να ανταποκριθούν στην ευφυΐα τους. Είναι επίσης πολύ αυτοστοχαστικοί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.