“Λευκή περιστερά”… ο θερμόαιμος Πολωνός που κόντεψε να “ρίξει” το αεροπλάνο και να δαγκώσει αστυνομικό στο Ηράκλειο!

Ημερομηνία:

Απαλλάχθηκε οριστικά από τις κατηγορίες ο θερμόαιμος Πολωνός ο οποίος το 2019 είχε κάνει “γης μαδιάμ…” πτήση προς το Ηράκλειο!

Εκδικάστηκε σήμερα την περασμένη Παρασκευή 15 Μαρτίου σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων η υπόθεση του Πολωνού υπηκόου ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για τις πράξεις διασάλευσης τάξης αεροσκάφους, παράβαση εντολών κυβερνήτη αεροσκάφους  και απόπειρα σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών.

Ο κατηγορούμενος παραστάθηκε με εξουσιοδότηση στο πρόσωπο του συνηγόρου του Νικολάου Στιβακτάκη ποινικολόγου, ο οποίος υπέβαλε αυτοτελείς ισχυρισμούς για παραγραφή,παύση και μη εκτέλεση της χρηματικής ποινής του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, τέλεση των πράξεων σε κατάσταση ακαταλόγιστου,μετατροπή  ορθότερου χαρακτηρισμού της πράξης σε απόπειρα εντελώς ελαφράς σωματικής βλάβης.

Οι ισχυρισμοί του συνηγόρου έγιναν αποδεκτοί και έπαυσε εις βάρος του κατηγορουμένου η ποινική δίωξη και τέθηκε η δικογραφία στο αρχείο.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον Σεπτέμβριο του 2019. Πρόκειται για 57χρονο Πολωνό ο οποίος στην πτήση Βαρσοβία – Ηράκλειο αφηνίασε μέσα στο αεροπλάνο και στράφηκε επιθετικά προς τους συνεπιβάτες και τις αεροσυνοδούς με τις πρώτες πληροφορίες τότε να κάνουν λόγο για κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν πάτησε γη… οι αστυνομικοί έσπευσαν να τον συλλάβουν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου όμως προκειμένου να αποφύγει την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα, ξάπλωσε στο έδαφος αρνούμενος να ακολουθήσει τους αστυνομικούς.

Εξάλλου, ο 57χρονος φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, να μη δίστασε να προσπαθήσει να δαγκώσει αστυνομικό την ώρα που ο τελευταίος επιχείρησε να του περάσει χειροπέδες!

Τότε είχε αφεθεί χωρίς περιοριστικούς όρους ενώ στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο τιμωρήθηκε όμως στο Εφετείο έπαυσε η ποινική δίωξη σε βάρος του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Κρήτη: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες...

Υπάρχουν σπίτια που έχουν πάρει κλίση και ο κόσμος...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Κρήτη: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες...

Υπάρχουν σπίτια που έχουν πάρει κλίση και ο κόσμος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...