Ρέθυμνο:Έναρξη της κατηχητικής περιόδου από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Ημερομηνία:

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021

Ανακοινώνεται ότι από την προσεχή Κυριακή 11η Οκτωβρίου 2020 ξεκινά η νέα Κατηχητική Περίοδος 2020-2021 στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Λόγω των ειδικών και εκτάκτων συνθηκών που ισχύουν και στην πατρίδα μας, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού covid-19, η λειτουργία των Κατηχητικών, των Συνάξεων νέων, των κύκλων Μελέτης της Αγίας Γραφής και γενικά των όποιων δραστηριοτήτων των Ενοριών μας θα γίνει με επακριβή τήρηση των υφισταμένων υγειονομικών μέτρων, όπως αποτυπώνονται στις ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 53452 (ΦΕΚ τεύχος Β’, αριθμ. φύλλου 3630/31-8-2020) και Δ1α/ΓΠ. οικ. 55339 (ΦΕΚ. τεύχος Β’, αριθ.

φύλλου 3780/8-9-2020), δηλαδή: α) υποχρεωτική χρήση μάσκας, β) αποφυγή συγχρωτισμού και τήρηση ελάχιστης απόστασης κατ᾽ άτομο 1,5 μέτρο, γ) συχνός καθαρισμός των χεριών με χρήση νερού και σαπουνιού η με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα, το οποίο θα βρίσκεται σε εμφανές σημείο στον χώρο των μαθημάτων και συναντήσεων, δ) καθαρισμός αιθουσών, επιφανειών και εξοπλισμού μετά από κάθε χρήση και εξασφάλιση επαρκούς φυσικού αερισμού των αιθουσών για 15 λεπτά τουλάχιστον μεταξύ των χρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Κατηχητικά και τις εν γένει ενοριακές δραστηριότητες της τοπικής μας Εκκλησίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους Εφημερίους των κατά τόπους Ενοριών.

Ἀπό τήν Ἱερά Μητρόπολη Ρεθύμνης καί Αὐλοποτάμου

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Εγκύκλιος του Σεβ.Μητροπολίτου κ.Πρόδρομου διά την Εορτήν...

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ...

Δήμος Ρεθύμνης:Παραδίδεται αύριο στην κυκλοφορία η δημοτική...

Ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου η αποκατάσταση της μεγάλης...

Ρέθυμνο:Εγκύκλιος του Σεβ.Μητροπολίτου κ.Πρόδρομου διά την Εορτήν...

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ...

Δήμος Ρεθύμνης:Παραδίδεται αύριο στην κυκλοφορία η δημοτική...

Ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου η αποκατάσταση της μεγάλης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι αλλάζει στις πιλοτές πολυκατοικιών: Ποιος έχει δικαίωμα στάθμευσης

Οι αλλαγές στη νομοθεσία για το πάρκινγκ στην πιλοτή. Η...

Το Άστρο της Βηθλεέμ δεν είναι μύθος: Τι υποστηρίζει επιστήμονας της NASA, ποια είναι η εξήγηση

Μελέτη που δημοσιεύτηκε σε αστρονομικό περιοδικό συνδέει το βιβλικό...

Λέμβος με 37 μετανάστες έφθασε στους Καλούς Λιμένες

Ανάμεσά τους τρεις γυναίκες και ένα ανήλικο κορίτσι –...

Οι ιπτάμενοι Άγιο Βασίληδες επισκέπτονται και φέτος τους μικρούς νοσηλευόμενους στο ΠαΓΝΗ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις...