Ρέθυμνο: Παραβίασαν την αναστολή λειτουργίας του καφέ και συνελήφθησαν!

Ημερομηνία:

Στη σύλληψη των δύο ιδιοκτητών της καφετέριας στο Ρέθυμνο, στην οποία είχε επιβλήθεί πρόστιμο το βράδυ της Πέμπτης, στο πλαίσιο των ελέγχων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το μεσημέρι της Παρασκευής, το καφέ λειτουργούσε και πάλι κανονικά, παρά το πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ το οποίο είχε επιβληθεί μία ημέρα πριν σε συνδυασμό με αναστολή λειτουργίας του για τρεις ημέρες.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ φόρεσαν χειροπέδες και στους δύο ιδιοκτήτες ενώ θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.

Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης, οι αστυνομικοί εντόπισαν την εν λόγω καφετέρια στο Ρέθυμνο να παραμένει ανοιχτή μετά τα μεσάνυχτα σερβίροντας σε πελάτες.

Οι αρχές βεβαίωσαν στον ιδιοκτήτη πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ ενώ προχώρησαν σε αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για τρεις ημέρες.

Εν τω μεταξύ, με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κρήτη για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Το βράδυ της Παρασκευής βεβαιώθηκαν 10 πρόστιμα για η χρήση μάσκας. Τα 8 επιβλήθηκαν στο Ηράκλειο, σε εργαζόμενους καταστημάτων εστίασης και άλλα 2 στο Ρέθυμνο, επίσης σε εργαζόμενους σε υπαλλήλους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τα προβλήματα...

Την παρέμβαση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ κ. Αναστάσιου...

Πάμε? Το πολιτιστικό ημερολόγιο του Δήμου Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ή πραγματοποιούνται με...

Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τα προβλήματα...

Την παρέμβαση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ κ. Αναστάσιου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη:Σύσκεψη συντονισμού για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων του Φράγματος Αποσελέμη

Σύσκεψη συντονισμού για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων του...

Στα θρανία 40.000 δημόσιοι υπάλληλοι

Τρία εκπαιδευτικά προγράμματα για υπαλλήλους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) και...

Τεράστιες ανατροπές φέρνει η λειψυδρία στην Κρήτη – Ο μονόδρομος μετά από τρία ξηρά υδρολογικά έτη

Ανοίγουν γεωτρήσεις για εμπλουτισμό των… φραγμάτων. Αντί να γεμίζουν τα...