Ρέθυμνο:Σημαντικά έργα ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης.

Ημερομηνία:

Έργα, συνολικού προϋπολογισμού 1.568.000 Ευρώ για αποκαταστάσεις από τις θεομηνίες σε οδικά τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Ρεθύμνης ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης

Σημαντικά έργα, που αφορούν σε παρεμβάσεις αποκατάστασης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του της Π.Ε. Ρεθύμνης, συνολικού προϋπολογισμού 1.568.000 Ευρώ, ενέκρινε κατά την πρόσφατη συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή ενέκρινε τα εξής:

– Την ανάδειξη του εργολάβου για το έργο «Αντιμετώπιση κατολισθήσεων σε τμήματα της Επαρχιακής Οδού Ρεθύμνου, που αφορά στις βραχοπτώσεις στο οδικό τμήμα «Σταυρός – Μπαλί», προϋπολογισμού 968.594 Ευρώ. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.
– Την ανάδειξη εργολάβου για τη μελέτη με τίτλο « Αντιμετώπιση βραχοπτώσεων και κατολισθήσεων στα οδικά τμήματα «Ρέθυμνο – Ρουσσοσπίτι», «Ρέθυμνο – Αρκάδι – Αμνάτος» και «Μουρτζανά – Γαράζο – Ανώγεια», προϋπολογισμού 600.000 Ευρώ.

Επιπλέον, η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε την διάθεση πίστωση από την Περιφέρειας, ύψους 250.000 Ευρώ, για έργα αγροτικής οδοποιίας στο Ατσιπόπουλο.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

« Οι πρόσφατες θεομηνίες δημιούργησαν σωρεία προβλημάτων κατά μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου, που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε. Αναδείχτηκε εργολάβος για το οδικό τμήμα «Σταυρός – Μπαλί», προϋπολογισμού 968.594 Ευρώ και υπολογίζουμε ότι τον Οκτώβριο θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Επίσης, σύντομα θα ξεκινήσουν και οι μελέτες, συνολικού προϋπολογισμού 600.000 Ευρώ και σε υπόλοιπα τμήματα του Δήμου Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου, ώστε να δρομολογηθούν οι παρεμβάσεις, που είναι απαραίτητο να γίνουν προκειμένου η κυκλοφορία να γίνεται το κυριότερο με ασφάλεια και χωρίς ταλαιπωρία για τους διερχόμενους».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Μεγαλειώδης Συναυλία στην Ιστορική Ιερά Μονή Αρκαδίου

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ 14 Ιουνίου 2025 Το βράδυ του...

O Aρχιγραμματέας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου...

Ο ΑΡΧΙΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ...

Ρέθυμνο:Μεγαλειώδης Συναυλία στην Ιστορική Ιερά Μονή Αρκαδίου

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΡΚΑΔΙΟΥ 14 Ιουνίου 2025 Το βράδυ του...

O Aρχιγραμματέας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου...

Ο ΑΡΧΙΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καθηλωμένοι οι πραγματικοί μισθοί εδώ και 15 χρόνια

Ο πραγματικός μισθός είναι το ποσό που απομένει μετά...

Η Ελλάδα χάνει 30% νερό από τα συστήματα ύδρευσης

Ο ΟΟΣΑ ζητά άμεσες ενέργειες για την αναπλήρωση των...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι λέει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το ευρωπαϊκό πρόστιμο “μαμούθ”

«Δεν υπήρξε δόλος αλλά διοικητικές αστοχίες». Σύμφωνα με πηγές του...