Ρέθυμνο : Συμπεριληπτικές αθλητικές και εικαστικές δράσεις από το Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό

Ο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου προσκαλούν το κοινό στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, την Τρίτη 16 Απριλίου, από τις 5:00 έως τις 8:00 το απόγευμα, για μια σειρά από συμπεριληπτικές αθλητικές και εικαστικές δράσεις. Η εκδήλωση, που υποστηρίζεται από την καμπάνια “Σειρά Σου”, αποσκοπεί στη γιορτή της διαφορετικότητας και στην ενίσχυση της κοινωνικής ενσωμάτωσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί ένα νέο λογότυπο για τον Αυτισμό, δημιουργημένο στα πλαίσια της καμπάνιας “Σειρά Σου”. Η καμπάνια, με επικεφαλής campaign ambassador τον Παύλο Μελισσινό, Διευθυντή Δράσεων και Δομών του Συλλόγου, έχει ήδη επεκταθεί σε 31 νομούς της χώρας, διαδίδοντας το μήνυμα της αποδοχής και της συμπερίληψης.

Οι δράσεις της ημέρας περιλαμβάνουν αθλητικά παιχνίδια και εικαστικά εργαστήρια, που στοχεύουν στη δημιουργία και την παρουσίαση του νέου λογοτύπου.

Η εκδήλωση, ανοικτή για όλες τις ηλικίες και ικανότητες, ενθαρρύνει την ενεργή συμμετοχή και την κοινωνική ένταξη μέσω του αθλητισμού και της τέχνης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.