Σχολεία: Η ενημέρωση θα γίνεται με SMS

Ημερομηνία:

Στο κινητό τους θα λαμβάνουν μηνύματα οι γονείς στο μέλλον για τις «κοπάνες» και τις απουσίες των παιδιών τους!

Το υπουργείο Παιδείας δημιουργεί τώρα ένα ενιαίο ηλεκτρονικό σύστημα το οποίο θα περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία της σχολικής ζωής και όλα όσα αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας. Μεταξύ αυτών, βαθμούς μαθητών, θέματα που αφορούν τους εκπαιδευτικούς κάθε σχολείου, γενικές πληροφορίες λειτουργίας του κλπ.

Έτσι, οι γονείς των μαθητών θα μπορούν να ενημερώνονται στο μέλλον μέσω sms για τις επιδόσεις των παιδιών τους στα σχολικά τεστ, αλλά και για τις αναιτιολόγητες …απουσίες τους από την τάξη.

Την ίδια στιγμή όμως οι γονείς με την μέθοδο αυτή θα μπορούν και κανονίζουν τα ραντεβού τους με τους εκπαιδευτικούς των παιδιών τους ή να ζητούν επιπλέον ενημέρωση για ότι τα αφορά, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.

Τις αλλαγές αυτές μελετάει το υπουργείο Παιδείας και ανακοινώθηκαν μάλιστα σε πρόσφατη επίσκεψη της Νίκης Κεραμέως σε σχολεία της επαρχίας όπου και ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς για την χρήση της νέας ηλεκτρονικής εφαρμογής που θα ενταχθεί στην πλατφόρμα eparents.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γ. Κεφαλογιάννης: Ευχαριστώ τους πυροσβέστες για τις...

Το μήνυμα του υπουργού Κλιματική Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας...

Προσωπικός αριθμός: Λήγει η προθεσμία για την...

Ο Προσωπικός Αριθμός αρχικά θα αφορά κυρίως τις συναλλαγές...

Γ. Κεφαλογιάννης: Ευχαριστώ τους πυροσβέστες για τις...

Το μήνυμα του υπουργού Κλιματική Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας...

Προσωπικός αριθμός: Λήγει η προθεσμία για την...

Ο Προσωπικός Αριθμός αρχικά θα αφορά κυρίως τις συναλλαγές...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τα εγκαίνια της κλινικής επιληψίας στο ΠαΓΝΗ – Τι αναφέρει η Παγκρητική Ένωση Αμερικής

Η Παγκρητική Ένωση Αμερικής εγκαινίασε την πρώτη Κλινική Επιληψίας...

Μπορεί το κολύμπι σε κρύο νερό να αντιμετωπίσει το άγχος και την κατάθλιψη;

Τι έδειξε μια νέα έρευνα. Τα οφέλη της άσκησης στην...

Ο καπνός από τη φωτιά στα Δαρδανέλια «πνίγει» το Αιγαίο – Συστάσεις από την Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει για επιβάρυνση της ατμόσφαιρας από...